Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Pukler Gábor lesz az Albacomp vezérigazgatója

Bodnár Ádám, 2006. március 28. 09:45
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
Pukler Gábor
Pukler Gábor
[HWSW] Május 1-től Pukler Gábor, a T-Online korábbi kereskedelmi igazgatója irányítja az Albacompot, miután a múlt héten elhagyta a fehérvári céget Laufer Tamás, addigi vezérigazgató. Pukler Gábor műszaki informatikus szakemberként több mint tíz éve tevékenykedik kereskedelmi területen. Mielőtt a T-Online csapatához került volna, a székesfehérvári Alba Internet Kft. ügyvezető igazgatójaként dolgozott.

"Pukler Gábor vezérigazgatói kinevezését úgy a tulajdonosi kör, mint az igazgatóság tagjai egyhangúlag pozitívan értékelték" -- mondta Dosztál György, az Albacomp Zrt. igazgatótanácsának elnöke. "Az új 'vezér' szakmai múltja és felkészültsége hozzá fog járulni a közösen meghatározott, az előző évekétől eltérő, új stratégiai célok elérésében, ugyanakkor biztosítani fogja az Albacomp megszerzett piaci pozícióinak megerősítését és a cégcsoport további töretlen fejlődését."

Az új stratégiai irányok sikerének érdekében az elkövetkező időszakban Albacomp Zrt részben megújítja a cég menedzsmentjét is, az ezzel kapcsolatos részletek azonban egyelőre nem nyilvánosak. Dosztál ígérete szerint az új stratégia részleteit a vezérigazgató belépése után hozzák majd nyilvánosságra.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.