Szerző: Bodnár Ádám

2006. március 28. 09:45

Pukler Gábor lesz az Albacomp vezérigazgatója

Pukler Gábor
Pukler Gábor
[HWSW] Május 1-től Pukler Gábor, a T-Online korábbi kereskedelmi igazgatója irányítja az Albacompot, miután a múlt héten elhagyta a fehérvári céget Laufer Tamás, addigi vezérigazgató. Pukler Gábor műszaki informatikus szakemberként több mint tíz éve tevékenykedik kereskedelmi területen. Mielőtt a T-Online csapatához került volna, a székesfehérvári Alba Internet Kft. ügyvezető igazgatójaként dolgozott.

"Pukler Gábor vezérigazgatói kinevezését úgy a tulajdonosi kör, mint az igazgatóság tagjai egyhangúlag pozitívan értékelték" -- mondta Dosztál György, az Albacomp Zrt. igazgatótanácsának elnöke. "Az új 'vezér' szakmai múltja és felkészültsége hozzá fog járulni a közösen meghatározott, az előző évekétől eltérő, új stratégiai célok elérésében, ugyanakkor biztosítani fogja az Albacomp megszerzett piaci pozícióinak megerősítését és a cégcsoport további töretlen fejlődését."

Az új stratégiai irányok sikerének érdekében az elkövetkező időszakban Albacomp Zrt részben megújítja a cég menedzsmentjét is, az ezzel kapcsolatos részletek azonban egyelőre nem nyilvánosak. Dosztál ígérete szerint az új stratégia részleteit a vezérigazgató belépése után hozzák majd nyilvánosságra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról