:

Szerző: Bőle György

2000. június 20. 00:50

"Gigantikus" monitorteszt a HWSW-n

Az utóbbi napokban kicsit csendben voltunk, mert a stáb fele a beígért monitorteszten dolgozott a HQ-n. Nos, a tesztet ma este befejeztük.

A tesztről: a teszt gyakorlatilag egyedülálló a hazai viszonyok közepette, mert mi valóban leteszteltük a monitorok, nem tükörfordítottunk, és nem nem is a külföldi anyalapunktól kaptuk az eredményeket...

Igazából kicsit mi is megijedtünk a feladattól, mikor a fél szerkesztőségeket elfoglalták a különböző cégektől kapott monitorok. A teszt elkészítése (ebben még nincs benne a cikk megírása) 4 napi munkánkban volt, sokszor igencsak az éjszakába csúszva.
A tesztben szereplő monitorok képátlója 17 és 22 col közötti, az LCD panelek pedig 15 colosak. A tesztben szereplő márkák: Philips, LG, Hitachi, Fujitsu-Siemens, Compaq, Sony, Viewsonic, MAG

Amíg a cikk elkészül (néhány nap) be kell érni ezzel a néhány képpel.

További képek >>>

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.