Szerző: Bodnár Ádám

2006. március 27. 12:56

Trend Micro: biztonság bonyodalmak nélkül

A Trend Micro bejelentette Worry-Free Security kezdeményezését, melynek célja, hogy a kis létszámú informatikai támogatással, vagy azzal egyáltalán nem rendelkező vállalkozások számára nyújtson egyszerűen bevezethető és használható biztonsági megoldásokat.

[HWSW] A Trend Micro bejelentette "Worry-Free Security" kezdeményezését, melynek célja, hogy a kis létszámú informatikai támogatással, vagy azzal egyáltalán nem rendelkező vállalkozások számára nyújtson egyszerűen bevezethető és használható biztonsági megoldásokat.

"A cégek gyakran nem rendelkeznek informatikai támogató csapattal, de ha mégis, nem biztos, hogy vannak speciális, csak erre a területre koncentráló biztonsági szakértőik" Steve Quane, a Trend Micro kis- és középvállalkozási üzletágának igazgatója. "Ezeknek a szervezeteknek egységes megoldásra van szükségük, egyetlen telepítéssel és egyetlen felügyelendő termékkel, amely segítségével automatikusan biztosíthatják üzletmenetük védelmét."

A "Worry-Free Security" keretében kiadott első termék két a Trend Micro Client Server Security és a Client Server Messaging Security for SMB legújabb változata. A Trend Micro Client Server Security for SMB 3.0 újdonsága, hogy virtuális non-stop biztonsági csapatként önműködő megfigyelést, helyreállítást és védelmet kínál, így a cégek figyelemmel kísérhetik biztonsági rendszerük állapotát anélkül, hogy erőforrásokat kellene áldozniuk a mindennapos felügyeleti feladatokra. A Client Server Messaging Security for SMB 3.0 levélszemét, adathalászat és nem megfelelő e-mail tartalom elleni védekezéssel is kiegészül.

A Trend Micro által a kis- és középvállalkozások körében tavaly végzett felmérés során a válaszadók 85 százaléka nyilatkozott úgy, hogy szüksége lenne egy olyan partnerre, aki tanácsot ad a biztonsági fenyegetésekkel kapcsolatban és iránymutatást nyújt üzleti vagyona védelméhez. A megkérdezettek 72 százaléka csak korlátozott mértékben kíván foglalkozni a fertőzések kezelésével, véleménye szerint számítógéphálózatuk védelmére olyan biztonsági megoldásra lenne szükség, amely automatikusan, kézi beavatkozás nélkül működik. A Trend Micro ezen igényeik kielégítésére tervezte megoldásait.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 22:03

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!