Szerző: Ady Krisztián

2006. március 21. 11:37

Európában is kapható lesz az LG 'csokitelefonja'

Az LG Electronics bejelentette, hogy május elejétől Európában is megvásárolható lesz az LG Chocolate phone névre keresztelt, LG-SV590, KV5900 és LP5900 típusjelzéssel Dél-Koreában november óta kapható mobiltelefonja. A csokitelefon vékony háza minimalista dizájnú, szétcsúsztatható, az előbukkanó érintőbillentyűzet pedig vörös színben pompázik.

[HWSW] Az LG Electronics bejelentette, hogy május elejétől Európában is megvásárolható lesz az LG Chocolate phone névre keresztelt, LG-SV590, KV5900 és LP5900 típusjelzéssel Dél-Koreában november óta kapható mobiltelefonja. A 'csokitelefon' vékony háza minimalista dizájnú, szétcsúsztatható, az előbukkanó érintőbillentyűzet pedig vörös színben pompázik.

Az egyetlen korábbi LG-mobilhoz sem hasonlítható külsejű és tapintású készülék a koreai vállalat prémium kategóriás szériájának első tagja. Az LG Chocolate telefonból 3 három hónap alatt több mint 300 ezer darabot adtak el Dél-Koreában, a készülék pedig két európai dizájndíjat is elnyert (iF Design díj és Red Dot Design díj, egyedülálló formatervezéséért és felhasználói interfészéért) a közelmúltban.

Az LG csokitelefonja

Az LG Chocolate phone a világ első érintős billentyűzettel felszerelt telefonja, melynek európai változata némileg el fog térni a Dél-Koreában piacra dobott készüléktől. A koreai változatot 2 hüvelykes LCD-kijelzővel, beépített MP3-lejátszóval és 512 megabájtnyi memóriával látták el. A készülék a távol-keleti országban már 'fehércsoki' kivitelben is kapható.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról