Szerző: Bodnár Ádám

2006. március 17. 15:37

Frissült a Trend Micro HouseCall Server Edition

A Trend Micro bejelentette online

[HWSW] A Trend Micro bejelentette online fenyegetésfelismerő és -eltávolító szoftvere, a HouseCall Server Edition legújabb, 6.5-ös verziójának elérhetőségét.

A HouseCall Server Edition 6.5 képes a rosszindulatú kódok összes típusának felismerésére és eltávolítására, beleértve a kémprogramokat és a kéretlen reklámprogramokat is. A Security Scan funkció révén a felhasználók azonosíthatják a hiányzó biztonsági javításokat és egyéb sebezhetőségeket, az új verzió emellett egy portvizsgáló szolgáltatást is tartalmaz, amelynek segítségével megállapítható, hogy a felhasználó tűzfala megfelelően van-e konfigurálva, illetve hogy nyitva van-e rajta sebezhető port.

A felhasználók az interneten keresztül, webböngésző segítségével érhetik el a szerveren futó terméket. A HouseCall támogatja a Firefox- és Mozilla-alapú böngészőket és kompatibilis többek között a Linux- és Solaris-alapú operációs rendszerekkel, így lehetővé teszi, hogy a vállalatok és szolgáltatók szinte minden platformon hatékony segítséget nyújtsanak dolgozóik vagy ügyfeleik részére. A HouseCall Server Edition a Trend Micro által üzemeltetett szolgáltatásként is elérhető.

a címlapról