Szerző: Bodnár Ádám

2006. március 13. 08:37

D-Link kompetenciaközpont nyílik Budapesten

Az elmúlt években elért sikereknek és megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően 2006. március 1-jétől a D-Link Magyarország koordinálja a Kelet-európai régió valamennyi telekommunikációs és internetszolgáltatói projektjét.

[HWSW] Az elmúlt években elért sikereknek és megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően 2006. március 1-jétől a D-Link Magyarország koordinálja a Kelet-európai régió valamennyi telekommunikációs és internetszolgáltatói projektjét.

"Új szerepkörünkben feladatunk a kelet-európai régió telekommunikációs és internetszolgáltatói projektjeinek összehangolása, ezen projektek folyamatos támogatása, a speciális igények gyors, rugalmas kezelése" -- foglalta össze a D-Link Magyarország feladatait Élő András, a D-Link magyarországi ügyvezetője. "A régió országainak internet-penetrációja, ezen belül is a szélessávú Internet elterjedtsége messze elmarad Európa más területeitől, így óriási fejlődési lehetőség előtt áll a D-Link ezen a piacon."

A D-Link -- elsősorban a Magyar Telekommal, illetve elődjével, a Matávval kötött ADSL modemszállítási szerződésnek -- köszönhetően a szélessávú piac vezetőjévé vált Magyarországon. Az ezen a piacon megszerzett speciális tudás és szakértelem elismeréseként a D-Link európai vezetése 2006 elején döntött úgy, hogy a magyar csapat segítségét más kelet-európai projektekben is igénybe kívánja venni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról