:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. február 28. 16:57

Újabb akvizíció a Sunnál

A Sun Microsystems megállapodást írt alá az Aduva felvásárlásáról, a megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra. Az ügylet várhatóan a jelenleg is zajló negyedévben zárul le.

[HWSW] A Sun Microsystems megállapodást írt alá az Aduva felvásárlásáról, a megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra. Az ügylet várhatóan a jelenleg is zajló negyedévben zárul le.

Az Aduva technológiájával a vállalatok automatizálhatják a programjavítások kezelésével kapcsolatos folyamatokat, akár több tízezer számítógépből álló adatközpontok összetett hálózatain is. Az Aduva megoldását az ügyfelek önállóan, saját tűzfaluk mögött is használhatják, de akár a Sun Grid számítóhálózat automatikus szolgáltatásaként is igénybe vehetik.

"Az Aduva felvásárlásával lehetővé válik, hogy a Sun megoldást kínáljon az informatikai rendszergazdák legégetőbb problémájára, a programjavítások átvezetésére. Egyben orvosoljuk a rendszerleállások és a rendszerek sebezhetőségének legfőbb okát, az elavult rendszerfájlokat és programjavításokat" -- nyilatkozta Don Grantham, a Sun szolgáltatási üzletágának alelnöke. "Az Aduva technológiájának átvételével még vonzóbbá tehetjük a kínálatunkat."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.