Szerző: Bodnár Ádám

2006. február 28. 16:57

Újabb akvizíció a Sunnál

A Sun Microsystems megállapodást írt alá az Aduva felvásárlásáról, a megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra. Az ügylet várhatóan a jelenleg is zajló negyedévben zárul le.

[HWSW] A Sun Microsystems megállapodást írt alá az Aduva felvásárlásáról, a megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra. Az ügylet várhatóan a jelenleg is zajló negyedévben zárul le.

Az Aduva technológiájával a vállalatok automatizálhatják a programjavítások kezelésével kapcsolatos folyamatokat, akár több tízezer számítógépből álló adatközpontok összetett hálózatain is. Az Aduva megoldását az ügyfelek önállóan, saját tűzfaluk mögött is használhatják, de akár a Sun Grid számítóhálózat automatikus szolgáltatásaként is igénybe vehetik.

"Az Aduva felvásárlásával lehetővé válik, hogy a Sun megoldást kínáljon az informatikai rendszergazdák legégetőbb problémájára, a programjavítások átvezetésére. Egyben orvosoljuk a rendszerleállások és a rendszerek sebezhetőségének legfőbb okát, az elavult rendszerfájlokat és programjavításokat" -- nyilatkozta Don Grantham, a Sun szolgáltatási üzletágának alelnöke. "Az Aduva technológiájának átvételével még vonzóbbá tehetjük a kínálatunkat."

a címlapról

Hack the crisis hungary

0

Elrajtolt a Hack the Crisis Hungary!

2020. április 3. 16:37

Közel 750 résztvevő és 80 mentor gyártja majd a hétvégén megoldásait a krízishelyzetre.