Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Újabb akvizíció a Sunnál

Bodnár Ádám, 2006. február 28. 16:57
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sun Microsystems megállapodást írt alá az Aduva felvásárlásáról, a megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra. Az ügylet várhatóan a jelenleg is zajló negyedévben zárul le.

hirdetés
[HWSW] A Sun Microsystems megállapodást írt alá az Aduva felvásárlásáról, a megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra. Az ügylet várhatóan a jelenleg is zajló negyedévben zárul le.

Az Aduva technológiájával a vállalatok automatizálhatják a programjavítások kezelésével kapcsolatos folyamatokat, akár több tízezer számítógépből álló adatközpontok összetett hálózatain is. Az Aduva megoldását az ügyfelek önállóan, saját tűzfaluk mögött is használhatják, de akár a Sun Grid számítóhálózat automatikus szolgáltatásaként is igénybe vehetik.

"Az Aduva felvásárlásával lehetővé válik, hogy a Sun megoldást kínáljon az informatikai rendszergazdák legégetőbb problémájára, a programjavítások átvezetésére. Egyben orvosoljuk a rendszerleállások és a rendszerek sebezhetőségének legfőbb okát, az elavult rendszerfájlokat és programjavításokat" -- nyilatkozta Don Grantham, a Sun szolgáltatási üzletágának alelnöke. "Az Aduva technológiájának átvételével még vonzóbbá tehetjük a kínálatunkat."

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.