Szerző: Ady Krisztián

2006. február 24. 13:56

Jönnek a Lenovo saját márkanevű noteszgépei és asztali konfigurációi

A Lenovo bemutatta első világszerte piacra kerülő számítógépeit, melyek a vállalat márkanevét viselik. A Lenovo 3000 termékcsalád új asztali és hordozható számítógépekből áll, melyek stílusos külsővel, ezüst színű házban kerülnek forgalomba. Az új termékeket elsősorban a kis- és középvállalkozások számára ajánlja a kínai vállalat.

[HWSW] A Lenovo bemutatta első világszerte piacra kerülő számítógépeit, melyek a vállalat márkanevét viselik. A Lenovo 3000 termékcsalád új asztali és hordozható számítógépekből áll, melyek stílusos külsővel, ezüst színű házban kerülnek forgalomba. Az új termékeket elsősorban a kis- és középvállalkozások számára ajánlja a kínai vállalat.

C100

A Lenovo 3000 C100 noteszgépeket azoknak fejlesztették ki, akik gyors számítógépet keresnek vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséggel, beépített hibajavító eszközökkel és multimédiás kiegészítőkkel. A 15 hüvelykes kijelzővel szerelt noteszgép 2,8 kilogrammot nyom, integrált 802.11 a/b/g Wi-Fi-vezérlővel, illetve opcionálisan Bluetooth-modullal is ellátják. A csupán 3,3 cm vastag C100-as gépeken négy USB portot, 3 az 1-ben memóriakártya-olvasót, illetve FireWire és S-video kimenetetet is találhatunk.

A C sorozat tagjait Intel 915GM chipkészlettel szerelik, amelyhez Pentium M vagy Celeron M processzor választható. A sokat utazók akár 8-cellás akkumulátort is vásárolhatnak a noteszgépükhöz, mely így akár 5 órán át is működhet egy feltöltéssel. A Lenovo 3000 számítógépekhez egy Lenovo Care programcsomag is tartozik, mely többek között automatikusan frissíti a számítógépen található szoftvereket, illetve segíti a mindennapi karbantartási műveletek elvégzését.

Lenovo 3000 asztali PC-k

A Lenovo J100-as asztali számítógépek gömbölyű formákból építkező és oldalsó szellőzővel ellátott házzal rendelkeznek és számos különböző konfigurációban lesznek megvásárolhatók. Mindegyik Lenovo 3000 számítógéphez 1 éves szervizgarancia jár, amit az IBM szervize biztosít. A Lenovo J sorozatú számítógépei várhatóan március elejétől a C sorozatú notebookok pedig április végétől lesznek elérhetőek Magyarországon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról