Szerző: Ady Krisztián

2006. február 23. 16:05

Itthon is forgalmazza a Sunbelt a megújult Kerio személyi tűzfalat

A Sunbelt 2005 végén jelentette be, hogy felvásárolta a Kerio Technologies levetett személyi tűzfalát, a Kerio Personal Firewallt, mely az egyik legkedveltebb ingyenes tűzfalszoftver volt az internetezők körében. A Sunbelt Software kínálatában most megtaláljuk a megújult Kerio Personal Firewall-t, a CounterSpy kémprogram-eltávolítót, az iHateSpam kéretlen leveleket szűrő alkalmazást és több, otthoni és vállalati környezetbe szánt hálózatbiztonsági alkalmazást.

[HWSW] A Sunbelt 2005 végén jelentette be, hogy felvásárolta a Kerio Technologies "levetett" személyi tűzfalát, a Kerio Personal Firewallt, mely az egyik legkedveltebb ingyenes tűzfalszoftver volt az internetezők körében. A Sunbelt Software kínálatában most megtaláljuk a megújult Kerio Personal Firewall-t, a CounterSpy kémprogram-eltávolítót, az iHateSpam kéretlen leveleket szűrő alkalmazást és több, otthoni és vállalati környezetbe szánt hálózatbiztonsági alkalmazást.

A Sunbelt Software termékei már itthon is hivatalosan elérhetők a frissen megnyílt magyarországi képviseleten keresztül, a szoftvereket a Yellow Cube Kft. kezdte el itthon forgalmazni. A CounterSpy kémprogram-eltávolító rokonságot ápol a Microsoft Anti-Spyware -- később Windows Defender -- alkalmazásával, mindkét programot közös forráskódból fejlesztették, és az adatbázisokat a Sunbelt és a Microsoft fejlesztői megosztják egymás között.

A Kerio Personal Firewall 4 próbaváltozatát 30 napig használhatjuk, a szoftver egyes funkciói ezt követően további vásárlás nélkül is működőképesek maradnak, így alapvető védelmet nyújtanak a felhasználóknak. A fizetős és ingyenes változat közötti különbségekről a vállalat honlapján található információ.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról