Szerző: Ady Krisztián

2006. február 24. 11:01

Új belépő szintű mobilok a BenQ Mobile-tól

Egyszerű, belépő szintű, a Siemens A-sorozatát továbbörökítő mobiltelefonokat dob piacra a BenQ Mobile azoknak, akiket ijesztenek a bonyolult funkciók, és alapvetően telefonálni szeretnének készülékeikkel. Valamennyi új modellnek könnyen áttekinthető, kényelmesen kezelhető menüpontjai és billentyűzete van.

[HWSW] Egyszerű, belépő szintű, a Siemens A-sorozatát továbbörökítő mobiltelefonokat dob piacra a BenQ Mobile azoknak, akiket ijesztenek a bonyolult funkciók, és alapvetően telefonálni szeretnének készülékeikkel. Valamennyi új modellnek könnyen áttekinthető, kényelmesen kezelhető menüpontjai és billentyűzete van.

A leegyszerűsített funkciók festett színes és krómozott házban érkeznek, a 65 ezer színű kijelzőkkel ellátott A-kategóriás készülékek ugyanakkor WAP-, GPRS és MMS-funkciókkal ios rendelkeznek. A kicsi, okos és vékony AF51 beépített antennával rendelkezik, 96 x 64 pixeles külső és karcmentes üveggel ellátott, 130 x 130 pixeles belső kijelzővel szerelték fel. A készülék várhatóan márciusban kerül a hazai üzletekbe.

Az A31-es telefon vékony, hagyományos kialakítású készülék, melyben a fontosabb szervezőfunkciókat is megtalálhatjuk, naptárt és ébresztőórát is tartalmaz. Az A31 fémszínű bevonattal, szürke és vörös színben lesz kapható a hazai üzletekben, előreláthatólag a következő negyedévtől.

A háromsávos A75 gyors használatát a négyirányú navigációs gomb könnyíti meg. A kék és ezüst színekben kapható, 4 ezer színű és 101 x 80 pixeles kijelzővel rendelkező telefon MMS-re nem képes, az SMS-en túl EMS-t küldhetünk ismerőseinknek. A hosszú utazások során az A75 játékai gondoskodnak szórakoztatásunkról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról