Szerző: Bodnár Ádám

2006. február 22. 11:07

Microsoft Navision a Synergonnál

Magyarország egyik meghatározó, hazai tulajdonú informatikai megoldásszállító vállalata, a Synergon bejelentette, hogy teljes cégcsoportját regionális szinten a Microsoft Navision üzleti megoldására állítja át. A bevezetést a Synergon szakemberei a Griff-CRM Kft-vel közösen végezték, az ügyviteli, logisztikai, projekt-menedzsment és vezetői elemző, valamint döntéstámogató rendszer január óta élesben működik.

[HWSW] Magyarország egyik meghatározó, hazai tulajdonú informatikai megoldásszállító vállalata, a Synergon bejelentette, hogy teljes cégcsoportját regionális szinten a Microsoft Navision üzleti megoldására állítja át. A bevezetést a Synergon szakemberei a Griff-CRM Kft-vel közösen végezték, az ügyviteli, logisztikai, projekt-menedzsment és vezetői elemző, valamint döntéstámogató rendszer január óta élesben működik.

"A bevezetés során az implementációban résztvevő nemzetközi csapattal átgondolásra kerültek a fő üzleti és vállalatközi folyamatok, amelyeket nagy arányban szolgálnak ki a Microsoft Navision sztenderd, vállatcsoportot is támogató szolgáltatásai" -- mondta Borsics János, a Griff-CRM Navision-üzletágának vezetője "Ahol pedig szükséges volt, a Griff-CRM a Synergon munkatársaival közösen elvégezte a kívánt regionális, valamint lokális szintű testre szabásokat, biztosította más alkalmazásokhoz történő illeszkedést, és átmentette a korábban használt JD Edwards rendszerből az adattörzseket, információkat."

"A Synergon csoport működésében kritikus sikertényező a gyors és pontos vezetői informáltság, döntés támogatás és vállalataink hatékony operatív irányítása" -- mondta Korompay Gábor, a Synergon vezető kontrollere. "Ezt célozta az új rendszer bevezetése, amelynek megvalósításában munkatársaink a Griff-CRM Kft-vel együtt rendkívül áldozatkész és egyben sikeres munkát végeztek."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról