Szerző: Ady Krisztián

2006. február 21. 14:20

Telefonálni és navigálni is lehet a legújabb Fujitsu Siemens tenyérgéppel

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb tenyérgépét, mely az integrált helymeghatározó modul mellett már harmadik generációs telefonálásra is képes. A multifunkcionális kézi számítógép valódi zsebirodaként működik és szükségtelenné teszi a különálló eszközök sokaságának használatát.

[HWSW] A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb tenyérgépét, mely az integrált helymeghatározó modul mellett már harmadik generációs telefonálásra is képes. A multifunkcionális kézi számítógép valódi zsebirodaként működik és szükségtelenné teszi a különálló eszközök sokaságának használatát.

A Microsoft Windows Mobile 5.0 Phone Edition operációs rendszerrel és harmadik generációs mobilfunkciókkal ellátott Pocket LOOX T-sorozat felhasználói bármikor elérhetik e-mail postafiókjukat, határidőnaplójukat és a többi irodai alkalmazást. A QWERTY billentyűzettel és nagy fényerejű TFT-kijelzővel ellátott készülék Bluetooth 2.0 és 802.11b/g szabványú Wi-Fi vezeték nélküli csatlakozással is rendelkezik.


Pocket LOOX T830

A T830 okostelefont 2 megapixeles, autofókuszos kamerával, videotelefonálást biztosító előlapi VGA-kamerával is ellátták, míg a T810 modellből ezek a kamerák hiányoznak. Mindkét típus 416 MHz-es Intel PXA270 processzorral, 64+128 megabájtnyi memóriával és SD I/O bővítőkártyanyílással is rendelkezik. A nagykapacitású akkumulátort a felhasználó is kicserélheti. Az új Pocket LOOX T-sorozat várhatóan a nyár folyamán kerül majd az üzletekbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról