:

Szerző: Ady Krisztián

2006. február 21. 16:34

Két új lézernyomtató a Canon kínálatában

A Canon új nyomtatóval bővíti LaserShot lézernyomtató termékcsaládját: a LaserShot LBP3300-es modell alapkiépítésben képes a kétoldalas nyomtatásra, percenként 21 oldalas sebességgel dolgozik, az első nyomat pedig kevesebb, mint 9 másodperc alatt készül el. Az LBP3300 külön megvásárolható Canon hálózati kártyával is kiegészíthető.

[HWSW] A Canon új nyomtatóval bővíti LaserShot lézernyomtató termékcsaládját: a LaserShot LBP3300-es modell alapkiépítésben képes a kétoldalas nyomtatásra, percenként 21 oldalas sebességgel dolgozik, az első nyomat pedig kevesebb, mint 9 másodperc alatt készül el. Az LBP3300 külön megvásárolható Canon hálózati kártyával is kiegészíthető.

A nagy nyomtatási terheléssel dolgozó környezetekben jól jön az LBP3300 nyomtató 21 oldal/perces nyomtatási sebessége, ez a jellemző legalább annyira fontos lehet, mint a nyomatminőség. A professzionális nyomatok 2400 x 600 dpi-nek megfelelő felbontásban készülhetnek el. A Canon továbbfejlesztett nyomtatási technológiája a nagysebességű feldolgozást és a hatékony tömörítési technológiát egyesíti, a nyomtató könnyű használatát pedig grafikus felület segíti.

A kényelmesebb karbantartás érdekében előoldalról cserélhető mindkét festékkazetta "mindent-egyben" kialakítású, ami azt jelenti, hogy tartalmazza a nyomtató fontos részeit, így amikor kicseréljük, szinte új nyomtatót kapunk. A LaserShot LBP3300 a közeljövőben kerül a szaküzletekbe, javasolt bruttó végfelhasználói ára 79990 Ft.

LaserShot LBP3460

A Canon emellett egy PCL-technológiát használó egyfunkciós nyomtatót, a LaserShot LBP3460-as modellt is piacra dobja hamarosan. A széleskörű kompatibilitást a PCL5e és PCL6 nyelvek, valamint az UFR II – a Canon saját oldalleíró nyelve – használata biztosítja. A készülék alapkiépítésben is beépített hálózatkezeléssel és beépített kétoldalas nyomtatási funkcióval rendelkezik, percenként 33 oldal nyomtatására képes, maximális papírbefogadó képessége pedig 850 lap.

A hatékonyság növelése érdekében a nyomtatóhoz kétféle kihozatalú festékkazetta vásárolható: a 710 jelzésűvel 6 ezer, a nagyobb, 710H jelűvel 12 ezer oldal nyomtatható. A kényelmesebb karbantartás érdekében mindét festékkazetta "mindent-egyben" kialakítású. A LaserShot LBP3460 heteken belül elérhető lesz a szaküzletekben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.