Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Rekordbevétellel zárta a tavalyi évet a SAS

Bodnár Ádám, 2006. február 21. 12:16
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A megalakulásának harmincadik évfordulóját idén ünneplő SAS bejelentette, hogy 2005-ben 10 százalékkal 1,68 milliárd dollárra növelte a forgalmát, amely új rekord a vállalat történetében. A cég közleménye szerint bevétele 29 éve folyamatosan nő és ezalatt az idő alatt a SAS végig nyereségesen működött. A magyar SAS-iroda a korábbi évekhez hasonlóan ismét kétszámjegyű növekedést ért el.

hirdetés
[HWSW] A megalakulásának harmincadik évfordulóját idén ünneplő SAS bejelentette, hogy 2005-ben 10 százalékkal 1,68 milliárd dollárra növelte a forgalmát, amely új rekord a vállalat történetében. A cég közleménye szerint bevétele 29 éve folyamatosan nő és ezalatt az idő alatt a SAS végig nyereségesen működött. A magyar SAS-iroda a korábbi évekhez hasonlóan ismét kétszámjegyű növekedést ért el.

"Minden eddiginél nagyobb igény van technológiáink, megoldásaink és iparági szakértelmünk iránt, amely a SAS számára kiváló piaci pozíciót teremt" -- jelentette ki Jim Goodnight elnök-vezérigazgató. A vállalat közleménye szerint több mint 3400 korábbi SAS-ügyfél vásárolt 2005-ben további licenceket. "Vevőink hűségének megőrzése érdekében nagy súlyt helyezünk az ügyfélmegtartásra, és árbevételünk 24 százalékát fordítjuk kutatás-fejlesztésre."

Az iparági megoldások közül továbbra is a banki megoldások vezetnek 10 százalékos növekedéssel, a kiskereskedelem területe 20, az oktatásé 16, a biztosításé 12, a kormányzaté pedig 11 százalékkal nőtt. A horizontális, iparágakon átnyúló üzleti megoldások nemzetközi eladása 2004-hez képest 24 százalékkal emelkedett a vállalati teljesítménymenedzsment, a HR, a marketing-automatizálás és a kockázatkezelés területén elért bővülésnek köszönhetően.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.