Szerző: Bodnár Ádám

2006. február 17. 10:17

Újabb LG mobiltelefont vett kezelésbe Roberto Cavalli

Egyedi külsőt tervezett az LG Electronics U880 mobiltelefonjához az ismert olasz divattervező, Roberto Cavalli. Az LG-U880 egy szupervékony 3G zenetelefon, mely tavaly november óta kapható és hamarosan az egymilliomodik eladott példányt ünnepelheti az LG. Ez lesz a negyedik LG mobiltelefon, amelyből ekkora mennyiséget adnak el.

[HWSW] Egyedi külsőt tervezett az LG Electronics U880 mobiltelefonjához az ismert olasz divattervező, Roberto Cavalli. Az LG-U880 egy szupervékony 3G zenetelefon, mely tavaly november óta kapható és hamarosan az egymilliomodik eladott példányt ünnepelheti az LG. Ez lesz a negyedik LG mobiltelefon, amelyből ekkora mennyiséget adnak el.

Az összehajtható LG-U880 mindössze 18,2 mm vastag. A készülék 1,3 megapixeles kamerát, Bluetooth-adaptert és 80 megabájt memóriát tartalmaz, amely bővíthető. A telefon belső kijelzője 2 hüvelyk átlójú, 176x220 pixel felbontású és 262 ezer árnyalat megjelenítésére alkalmas. Az LG-U880 Special Edition tervezője Roberto Cavalli, a világhírű olasz származású divattervező. A készülék hét országban került a boltokba, köztük az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Ausztriában, Hong Kong-ban és Ausztráliában.

Az LG december elején már forgalomba hozott egy Roberto Cavalli által tervezett mobiltelefont. Az U8360-as készülékből mindössze 999 darabot kínáltak Olaszországban 999 eurós áron, a vevők ennek ellenére rendkívül gyorsan szétkapkodták a méregdrága különlegességet.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról