Szerző: Ady Krisztián

2006. február 13. 13:53

RSS-olvasó program is található a Sony Ericsson új harmadik generációs telefonjában

A Sony Ericsson honlapján felbukkant a vállalat legújabb harmadik generációs mobilkészüléke, a K600i továbbfejlesztett változata, melyet valószínűleg a héten megrendezett 3GSM 2006 telekommunikációs konferencián is meg lehet majd tekinteni.

[HWSW] A Sony Ericsson honlapján felbukkant a vállalat legújabb harmadik generációs mobilkészüléke, a K600i továbbfejlesztett változata, melyet valószínűleg a héten megrendezett 3GSM 2006 telekommunikációs konferencián is meg lehet majd tekinteni.

A K610i nem a vállalat Walkman termékvonalát színesíti, noha azokhoz hasonlóan memóriakártyával bővíthető, zenelejátszásra is képes mobiltelefon, illetve a W800i és K750i telefonokban megismert 2 megapixeles, autófókuszos kamerát is megtalálhatjuk benne. A harmadik generációs mobil egy második, előlapi VGA-kamerával is rendelkezik, mely a videotelefonálás során, vagy önarckép készítésénél fogható munkára.

A K610i csupán 92 gramm tömegű, a WCDMA hálózat mellett a GSM-hálózatokkal is kompatibilis. A készüléket 1,9 hüvelykes, 262 ezer szín megjelenítésére képes kijelzővel látták el, kommunikációs képességeit Bluetooth egészíti ki. A készüléket Memory Stick Micro (M2) memóriakártyával lehet bővíteni a nemrég bemutatott M600i-hez hasonlóan.

A képeket, zenéket USB2.0 porton keresztül másolhatjuk fel a készülékre, mely a W800-hoz hasonlóan memóriakártya-olvasóként is üzemelhet. A továbbfejlesztett böngésző mellett a szokásos alkalmazásokat találhatjuk meg, a különlegességet a fotóblogok létrehozására alkalmas szoftver, illetve az RSS-olvasó alkalmazás jelenti. A K610i várhatóan a második negyedév során jelenik meg egyelőre ismeretlen áron.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról