Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

RSS-olvasó program is található a Sony Ericsson új harmadik generációs telefonjában

Ady Krisztián, 2006. február 13. 13:53
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony Ericsson honlapján felbukkant a vállalat legújabb harmadik generációs mobilkészüléke, a K600i továbbfejlesztett változata, melyet valószínűleg a héten megrendezett 3GSM 2006 telekommunikációs konferencián is meg lehet majd tekinteni.

hirdetés
[HWSW] A Sony Ericsson honlapján felbukkant a vállalat legújabb harmadik generációs mobilkészüléke, a K600i továbbfejlesztett változata, melyet valószínűleg a héten megrendezett 3GSM 2006 telekommunikációs konferencián is meg lehet majd tekinteni.

A K610i nem a vállalat Walkman termékvonalát színesíti, noha azokhoz hasonlóan memóriakártyával bővíthető, zenelejátszásra is képes mobiltelefon, illetve a W800i és K750i telefonokban megismert 2 megapixeles, autófókuszos kamerát is megtalálhatjuk benne. A harmadik generációs mobil egy második, előlapi VGA-kamerával is rendelkezik, mely a videotelefonálás során, vagy önarckép készítésénél fogható munkára.

A K610i csupán 92 gramm tömegű, a WCDMA hálózat mellett a GSM-hálózatokkal is kompatibilis. A készüléket 1,9 hüvelykes, 262 ezer szín megjelenítésére képes kijelzővel látták el, kommunikációs képességeit Bluetooth egészíti ki. A készüléket Memory Stick Micro (M2) memóriakártyával lehet bővíteni a nemrég bemutatott M600i-hez hasonlóan.

A képeket, zenéket USB2.0 porton keresztül másolhatjuk fel a készülékre, mely a W800-hoz hasonlóan memóriakártya-olvasóként is üzemelhet. A továbbfejlesztett böngésző mellett a szokásos alkalmazásokat találhatjuk meg, a különlegességet a fotóblogok létrehozására alkalmas szoftver, illetve az RSS-olvasó alkalmazás jelenti. A K610i várhatóan a második negyedév során jelenik meg egyelőre ismeretlen áron.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.