Szerző: Bodnár Ádám

2006. február 7. 14:12

Nokia programozóverseny egyetemisták, főiskolások számára

A Nokia Hungary Kft. programozási pályázatot hirdet a magyar műszaki felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára. A versenyre elsősorban Nokia mobiltelefonokon futtatható alkalmazásokat, illetve egyéb, mobil technológiával kapcsolatos programozási feladatok megoldását várják, de a mobil távközlés területéről származó egyéni ötletekkel is lehet nevezni.

[HWSW] A Nokia Hungary Kft. programozási pályázatot hirdet a magyar műszaki felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára. A versenyre elsősorban Nokia mobiltelefonokon futtatható alkalmazásokat, illetve egyéb, mobil technológiával kapcsolatos programozási feladatok megoldását várják, de a mobil távközlés területéről származó egyéni ötletekkel is lehet nevezni.

A csapatok regisztrációs határideje 2006. február 28., míg a pályázatok leadási határideje 2006. március 31. Minden felsőoktatási intézmény helyben értékeli az első három legjobb pályázatot, melyre külön díjazás vonatkozik,majd az összes pályamunka közül a Nokia választja ki a leginnovatívabb, legkreatívabb, legötletesebb műveket. Az győztes csapat fődíja egy egyhetes külföldi út.

A 2-3 fős csapatokat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Karának, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, a győri Széchenyi István Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, valamint a Veszprémi Egyetem nappali tagozatos hallgatói közül várják.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról