Szerző: Bodnár Ádám

2006. február 3. 09:02

A középvállalati piac alsó szegmensére koncentrál idén a KFKI ISYS

Az ezredforduló első éveinek ERP-piaci stagnálását követően tavaly jelentősen megélénkült a vállalatirányítási rendszerek iránti kereslet.

[HWSW] Az ezredforduló első éveinek ERP-piaci stagnálását követően tavaly jelentősen megélénkült a vállalatirányítási rendszerek iránti kereslet. A KFKI ISYS Kft. tavalyi eredményességét nemcsak a 15 újonnan aláírt szerződés fémjelzi, hanem a projektek hozzáadott értékeként realizált 10 százalékos bevétel-növekedés is.

"Egyértelműen sikeres évet zártunk 2005-ben, az idei cél pedig az elmúlt időszak dinamikus növekedésének további fenntartása" -- mondta Tusor Tibor, a cég ügyvezető igazgatója. "Egyre több olyan magyar tulajdonban lévő cég van például a feldolgozóiparban, amelyek üzletvitelüket tekintve olyan fejlődési szakaszba értek, hogy indokolttá vált folyamataikat integrált vállalatirányítási rendszerrel lefedni." Tavaly k;t feldolgozóipari cég is a KFKI ISYS-t választotta ERP rendszerének bevezetésére.

"Sikeresnek bizonyult vállalatunk 2004-es döntése, miszerint nyitottunk a kis- és középvállalati piac felé, így 2005-ben is folytattuk ezirányú üzletpolitikánkat. A 2006-os év célkitűzései is ehhez kapcsolódnak, az idei évben is fontos lesz, hogy élni tudjunk a felpezsdült ERP-piac kínálta lehetőségekkel" -- értékelt Tusol. A cégvezető elmondta, idén a KFKI ISYS kiemelt figyelmet fordít a középvállalati piac alsó szegmensére.

Januárban máris két új szerződést kötött a vállalat, ebből az egyiket a repülőgépalkatrész-gyártással foglalkozó, olasz tulajdonban lévő Flamespray Kft.-vel. A gödöllői székhelyű cég az MFG/PRO vállalatirányítási rendszert választotta, melyből a termelés, a logisztika és a pénzügy modulokon kívül a gyártási finomprogramozást (Planner) is bevezetik a KFKI ISYS Kft. szakértői. A rendszer éles indulása a 2006-os év második felében várható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról