Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Ma érkezik az Adobe Flex 2.0 előzetese

Bodnár Ádám, 2006. február 01. 12:47
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Adobe várhatóan ma mutatja be a Flash-alapú internetes alkalmazások fejlesztésére szolgáló Flex 2.0 bétaváltozatát. A szoftver egy integrált fejlesztőkörnyezet, amely az Ecplise-re épül, emellett előre elkészített programrészleteket és sablonokat tartalmaz a fejlesztés gyorsításához. A Flex 2.0 előzetese és az Adobe Flash Player 8.5 mától elérhető az Adobe oldalán, az új Flex végleges változatát a második negyedévre ígéri a szoftvergyártó.

[HWSW] Az Adobe várhatóan ma mutatja be a Flash-alapú internetes alkalmazások fejlesztésére szolgáló Flex 2.0 bétaváltozatát. A szoftver egy integrált fejlesztőkörnyezet, amely az Ecplise-re épül, emellett előre elkészített programrészleteket és sablonokat tartalmaz a fejlesztés gyorsításához. A Flex 2.0 előzetese és az Adobe Flash Player 8.5 mától elérhető az Adobe oldalán, az új Flex végleges változatát a második negyedévre ígéri a szoftvergyártó.

Jeff Whatcott, az Adobe nagyvállalati szoftvermegoldások termékmarketing-menedzsere szerint a vállalat célja, hogy a jelenlegi pár ezerről egymillióra növelje a Flex-felhasználók táborát. Ennek jegyében adják ki most a bétaváltozatot, illetve egy ingyenes, funkcionalitásában korlátozott verziót is kibocsátanak a Flexből, amely egyébként ezer dollárba kerül. A Flex szerveroldali változata, a Flex Enterprise Services 2.0 szerverenként mintegy 15 ezer dollárért lesz licencelhető.