Szerző: Bodnár Ádám

2006. február 1. 12:47

Ma érkezik az Adobe Flex 2.0 előzetese

Az Adobe várhatóan ma mutatja be a Flash-alapú internetes alkalmazások fejlesztésére szolgáló Flex 2.0 bétaváltozatát. A szoftver egy integrált fejlesztőkörnyezet, amely az Ecplise-re épül, emellett előre elkészített programrészleteket és sablonokat tartalmaz a fejlesztés gyorsításához. A Flex 2.0 előzetese és az Adobe Flash Player 8.5 mától elérhető az Adobe oldalán, az új Flex végleges változatát a második negyedévre ígéri a szoftvergyártó.

[HWSW] Az Adobe várhatóan ma mutatja be a Flash-alapú internetes alkalmazások fejlesztésére szolgáló Flex 2.0 bétaváltozatát. A szoftver egy integrált fejlesztőkörnyezet, amely az Ecplise-re épül, emellett előre elkészített programrészleteket és sablonokat tartalmaz a fejlesztés gyorsításához. A Flex 2.0 előzetese és az Adobe Flash Player 8.5 mától elérhető az Adobe oldalán, az új Flex végleges változatát a második negyedévre ígéri a szoftvergyártó.

Jeff Whatcott, az Adobe nagyvállalati szoftvermegoldások termékmarketing-menedzsere szerint a vállalat célja, hogy a jelenlegi pár ezerről egymillióra növelje a Flex-felhasználók táborát. Ennek jegyében adják ki most a bétaváltozatot, illetve egy ingyenes, funkcionalitásában korlátozott verziót is kibocsátanak a Flexből, amely egyébként ezer dollárba kerül. A Flex szerveroldali változata, a Flex Enterprise Services 2.0 szerverenként mintegy 15 ezer dollárért lesz licencelhető.

a címlapról

last minute bug

33

Döcögősen rajtol a Firefox 78

2020. július 3. 10:05

A Mozillának az utolsó utáni pillanatban kiszúrt bugok miatt kellett félbeszakítania a frissítés kiadását.