Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 31. 11:45

Vezetékes és mobil számok is hívhatók a T-Com Klippel

Már nem csak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet

[HWSW] Már nem csak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani a Klippel, a T-Com saját internettelefon-szoftverével, illetve a T-Com hálózatából a Klip-felhasználókat már fel is lehet hívni. A szolgáltatás felhasználói regisztráció után kapnak egy 06-21-es hívószámot, amelyen elérhetők lesznek.

Az októberben elindított Klipet már közel 33 ezren használják, a szolgáltatással eleinte csak az interneten lehetett ingyenes hanghívásokat bonyolítani, de mostantól vezetékes és mobil számokat is tárcsázhatnak a felhasználók. A vezetékes irányba történő hívások percdíja bruttó 8 forint minden időszakban, a mobil hívások díja csúcsidőben bruttó 55 forint, csúcsidőn kívül bruttó 35 forint. A nemzetközi irányba történő hívások ára díjzónáként változó. A Klip szolgáltatáshoz tartozó 06-21-es számokat a T-Com hálózatából az XXL és Favorit Plusz díjcsomaggal rendelkező ügyfelek csúcsidőn kívül 0 forintos percdíjjal hívhatják, az egyéb díjcsomagokkal rendelkezők pedig 8 forintos percdíjjal.

Vezetékes és mobil számokat egyelőre csak azok hívhatnak a Klippel, akik a T-Com előfizetői, ők a hívások díjait a T-Com számlán egyenlíthatik ki. A vállalat közelménye szerint azonban hamarosan azok a Klip-felhasználók is élvezhetik a kibővített szolgáltatásokat, akik nem a T-Com előfizetői. Februárban emellett a T-Com olyan eszközökkel is megjelenik, amelyek lehetővé teszik, hogy a Klip szolgáltatást (bekapcsolt) számítógép nélkül is igénybe lehessen venni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról