Szerző: Ady Krisztián

2006. január 27. 13:27

Szinte minden nyomtatóval kompatibilis az SMC vezeték nélküli nyomtatószervere

Az SMC Networks bejelentette legújabb termékét, az elsősorban SOHO piacra, azaz kisebb irodai és otthoni felhasználásra szánt, EZConnect G termékcsaládba tartozó vezeték nélküli nyomtatószerverét. A lényegében bármilyen USB felülettel csatlakozó nyomtatóval kompatibilis nyomtatószerver könnyedén kezelhető vezeték nélküli és ethernetes hálózati nyomtatást nyújt.

[HWSW] Az SMC Networks bejelentette legújabb termékét, az elsősorban SOHO piacra, azaz kisebb irodai és otthoni felhasználásra szánt, EZConnect G termékcsaládba tartozó vezeték nélküli nyomtatószerverét. A lényegében bármilyen USB felülettel csatlakozó nyomtatóval kompatibilis nyomtatószerver könnyedén kezelhető vezeték nélküli és ethernetes hálózati nyomtatást nyújt.

Az SMCWPS-G típusjelzésű nyomtatószerver kétoldalú kommunikációra is képes, a beépített szoftver folyamatosan informálja a felhasználókat arról, hogy a nyomtatást nem szakítja-e meg valamilyen probléma, például a kifogyó festék, papír, vagy a papír elakadása. A készüléket a beépített, egyszerűen kezelhető varázsló segítségével különösebb hozzáértés nélkül is könnyen be lehet állítani, illetve webes felületen keresztül távolról konfigurálni.

Az SMC nyomtatószervere kompatibilis szinte minden USB nyomtatóval és hálózatot is kezelő operációs rendszerekkel, beleértve a Windows 95, 98, Me, NT, 2000, XP, Macintosh, Unix és Linux operációs rendszereket. A készülék szoftvere támogatja a TCP/IP-t, SMB-t, AppleTalk-ot (EtherTalk), és a NetBEUI-t.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról