Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 26. 16:02

Egy nemzetközi akció keretén belül kilenc hazai kalózszervert foglaltak le

A Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi Főosztály Terrorizmus és Extrémizmus Elleni Osztály Nyomozó és Internetfigyelő Alosztálya a német Interpol megkeresése alapján, több házkutatást és lefoglalást hajtott végre internetszolgáltatóknál és magánszemélyeknél és lefoglalt 9 proxy- és ftp-szervert. Az akció egy 18 országra kiterjedő nemzetközi együttműködés keretén belül zajlott.

[HWSW] A Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi Főosztály Terrorizmus és Extrémizmus Elleni Osztály Nyomozó és Internetfigyelő Alosztálya a német Interpol megkeresése alapján, több házkutatást és lefoglalást hajtott végre internetszolgáltatóknál és magánszemélyeknél és lefoglalt 9 proxy- és ftp-szervert. Az akció egy 18 országra kiterjedő nemzetközi együttműködés keretén belül zajlott.

A Nyomozó és Internetfigyelő Alosztály szerzői és szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást, a gépeken ugyanis mintegy 5 terabájtnyi jogvédett anyag volt megtalálható. A lefoglalt eszközök szakértői vizsgálata folyamatban van, ezt követően, a szakértői vélemény alapján, kerülhet sor személyre szabott gyanú megfogalmazására.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.