Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Magyarországon is egyre népszerűbb az online árverés

Bodnár Ádám, 2006. január 26. 13:34
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megduplázta regisztrált felhasználóinak létszámát 2005-ben a Vatera aukciós piactér , ma már 130 ezren adják-veszik portékáikat az oldalon. A piaci előrejelzéseket túlszárnyalva a Vaterán átmenő forgalom is duplájára nőtt 2005-ben és meghaladta a 2,6 milliárd forintot. A piactérre feltöltött termékek száma 3 és félszeresére növekedett a tavalyi év során, így meghaladta a 3,6 milliót. A legkeresettebb termékek az autók, számítógépek és -alkatrészek, mobiltelefonok, valamint a régiségek voltak.

[HWSW] Megduplázta regisztrált felhasználóinak létszámát 2005-ben a Vatera aukciós piactér, ma már 130 ezren adják-veszik portékáikat az oldalon. A piaci előrejelzéseket túlszárnyalva a Vaterán átmenő forgalom is duplájára nőtt 2005-ben és meghaladta a 2,6 milliárd forintot. A piactérre feltöltött termékek száma 3 és félszeresére növekedett a tavalyi év során, így meghaladta a 3,6 milliót. A legkeresettebb termékek az autók, számítógépek és -alkatrészek, mobiltelefonok, valamint a régiségek voltak.

Decemberben kiugró forgalmat ért el a Vatera, óránként közel 720 terméket töltöttek fel a felhasználók és a hónap során több mint 334 millió forint értékű áru cserélt gazdát. Az ünnepi bevásárlási láz elmúltával az oldal látogatottsága nem csökken, ami az 1 forintról induló aukciók számának növekedése mellett a félresikerült karácsonyi ajándékok értékesítésének is köszönhető -- áll a vállalat közleményében.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.