Szerző: Ady Krisztián

2006. január 25. 15:17

Új kiegészítők az X-Micro kínálatában

Két újabb kiegészítőt dob piacra a tajvani X-Micro a közeljövőben. A WLAN 11g Combo Finder Adapter egy USB hálózati adaptert, illetve egy kézi hotspotkereső eszközt kombinál egyetlen készülékbe, mellyel számítógép bekapcsolása nélkül is kideríthetjük, hogy akad-e vezeték nélküli hálózat hatótávolságon belül.

[HWSW] Két újabb kiegészítőt dob piacra a tajvani X-Micro a közeljövőben. A WLAN 11g Combo Finder Adapter egy USB hálózati adaptert, illetve egy kézi hotspotkereső eszközt kombinál egyetlen készülékbe, mellyel számítógép bekapcsolása nélkül is kideríthetjük, hogy akad-e vezeték nélküli hálózat hatótávolságon belül.

A pendrive méretű eszközt elsősorban noteszgépek mellett lehet előnyösen használni. A beépített akkumulátort a számítógép tölti, amikor az adaptert a számítógéphez csatlakoztatjuk, a merülő akkumulátorra külön LED figyelmeztet. A WLAN 11g Combo Finder Adapter Windows 2000/ME/XP operációs rendszerekkel használható.

A Wi-Fi adapter mellett hamarosan megvásárolható lesz az X-Micro Bluetooth Stereo Media Phone Kit csomagja is, mely vezeték nélküli zenehallgatást is ígér. A csomagban egy Bluetooth 2.0 adapter, illetve egy mikrofonnal és kontrollerrel is ellátott vezeték nélküli fülhallgató-rendszer található meg, mellyel internetes telefonálás, például Skype-s kommunikáció is végezhető vezetékek nélkül.

A Bluetooth Stereo Media Phone Kit kompatibilis az azonnali üzenetküldő alkalmazásokkal, többek között a Yahoo Messenger, Microsoft MSN Messenger, AOL Instant Messenger és Google Talk szoftverekkel is használható. A Bluetooth-os sztereó fülhallgató mobiltelefonokhoz is csatlakoztatható.

A készülék lítium-polimer akkumulátorát USB-kábelen keresztül lehet feltölteni. Egyetlen töltéssel körülbelül 6 órányi zenehallgatást tesz lehetővé a készülék 80 órás készenléti idő mellett.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.