Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 23. 14:30

A Microsoft a Lotus Domino felhasználóit csábítja

A Microsoft egy sor új és továbbfejlesztett eszközt jelentett be, melyek segítségével a Lotus Notes/Domino alkalmazások adatbázisai könnyebben átvihetők a Microsoft együttműködési platformjára. Az új eszközök közé tartozik a hamarosan leölthető Microsoft Application Analyzer 2006 for Lotus Domino, a Microsoft Data Migrator 2006 for Lotus Domino és az új Windows SharePoint Services alkalmazássablonok.

[HWSW] A Microsoft egy sor új és továbbfejlesztett eszközt jelentett be, melyek segítségével a Lotus Notes/Domino alkalmazások adatbázisai könnyebben átvihetők a Microsoft együttműködési platformjára. Az új eszközök közé tartozik a hamarosan leölthető Microsoft Application Analyzer 2006 for Lotus Domino, a Microsoft Data Migrator 2006 for Lotus Domino és az új Windows SharePoint Services alkalmazássablonok.

A Microsoft bejelentette továbbá, hogy már most ingyenesen letölthetők az üzenetkezelő és a naptári funkciók áttelepítéséhez, illetve párhuzamos üzemeltetéséhez használható frissített eszközei, többek között az Exchange Connector for Lotus Notes/Domino, az Exchange Calendar Connector for Lotus Notes/Domino és a Migration Wizard for Lotus Notes/Domino.

A Microsoft szerint jelentős igény mutatkozik továbbá a SharePoint termékek és technológiák használatával létrehozott, munkafolyamat-kezelő alkalmazások fejlesztésére és testreszabására is, ezért a vállalat a következő hónapokban további új megoldásokkal fogja segíteni ügyfeleit együttműködési platformjára való átállásban.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.