Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 20. 14:27

Új vezér a T-Mobile élén

Winkler Jánost nevezi ki vezérigazgatójává a T-Mobile Magyarország, a vezető tisztsége azonban T-Mobile és a Magyar Telekom összeolvadásának cégbírósági bejegyzését követően átalakul: a Magyar Telekom Mobil Szolgáltatások Üzletágának vezetője és a vállalat vezérigazgató-helyettese lesz. Winkler eddig a T-Mobile marketing- és értékesítési igazgatójaként dolgozott.

[HWSW] Winkler Jánost nevezi ki vezérigazgatójává a T-Mobile Magyarország, a vezető tisztsége azonban T-Mobile és a Magyar Telekom összeolvadásának cégbírósági bejegyzését követően átalakul: a Magyar Telekom Mobil Szolgáltatások Üzletágának vezetője és a vállalat vezérigazgató-helyettese lesz. Winkler eddig a T-Mobile marketing- és értékesítési igazgatójaként dolgozott.

Winkler János a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen közgazdász végzettséget, 2000-ben a Purdue University-n (USA) MBA-diplomát szerzett. Pályáját üzletkötőként kezdte a Nikex Külkereskedelmi Vállalatnál, majd 1986-1991 között Pekingben, a Magyar Köztársaság Kereskedelmi Kirendeltségén dolgozott. 1992-től a Westel Rádiótelefon Kft.-nél országos értékesítési menedzser, később marketing igazgatóhelyettes, majd 1994-től vezérigazgató-helyettes. 1996 februárjától a T-Mobile Magyarország marketing és értékesítési vezérigazgató-helyettese. Winklernek kiemelkedő szerepe volt a Westel 2004-es név- és márkaváltásában.

Amint arról beszámoltunk, a Magyar Telekom tavaly határozott arról, hogy a tulajdonában levő mobilszolgáltató leányvállalatot szervezetébe olvasztja és üzletágként működteti tovább. Emlékezetes, hogy a T-Mobile éléről szeptember elejéről távozott Sugár András, a pletykák szerint azért, mert ellenezte a Magyar Telekom és az általa alapított T-Mobile összeolvadását. Sugárnak felajánlották, hogy a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettesi székéből irányítsa a T-Mobile-t, azonban Sugár a felkérést elutasította -- írta a HVG.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.