:

Szerző: Ady Krisztián

2006. január 20. 09:21

Még gyorsabb internetet kínál a PanTel ADSL2-re alapozva, hamarosan már vidéken is

A PanTel legújabb tervei szerint márciustól már 8 Mbit/sec-os sebességen kínálja az ADSL2 technológiára alapozott internetszolgáltatását a kis és középvállalkozások számára. Az alig három hónapja indított ADSL2 szolgáltatást továbbfejlesztve a gyorsabb internetet már jóval szélesebb körben, Budapest több kerületében biztosítja az alternatív szolgáltató.

[HWSW] A PanTel legújabb tervei szerint márciustól már 8 Mbit/sec-os sebességen kínálja az ADSL2 technológiára alapozott internetszolgáltatását a kis és középvállalkozások számára. Az alig három hónapja indított ADSL2 szolgáltatást továbbfejlesztve a gyorsabb internetet már jóval szélesebb körben, Budapest több kerületében biztosítja az alternatív szolgáltató.

A PanTel ADSL2 szolgáltatási területe a kezdeti három kerületről Budapest I., V., VI., VII., IX., XIX. kerület teljes területére, valamint a II., III., VIII., XII., XIV., XV. kerület egyes részeire bővült ki. A vidéki városok közül Szombathely, Tatabánya, Székesfehérvár, Kaposvár, Szekszárd, Siófok és Zalaegerszeg csatlakozik elsőkként -- február és március folyamán -- a Pantel szolgáltatási területéhez.

"A gyors bővítés hátterében a piaci igények kiszolgálása áll" -- mondta Valló Ferenc, a Pantel marketing igazgatója. "Fontos számunkra, hogy folyamatos újításaink révén kivívott első helyet és vezető szerepünket az internettechnológiában továbbra is meg tudjuk őrizni, ezért az idei évben az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektetünk a fejlesztésekre".

A PanTel Dinamit névre keresztelt ADSL2 szolgáltatás minden eddiginél olcsóbban kínálja a nagyobb sebességgel működő ADSL-szolgáltatást. A csomag részeként a cég ügyfeleinek IP-alapú telefonszolgáltatást is nyújt, ami akár 5,70 forintos percdíj ellenében teszi lehetővé a belföldi távolsági hívásokat. A PanTel Dinamit csomag legfontosabb jellemzője, hogy az ügyfél mind telefonszámát, mind készülékeit megtarthatja, sőt a szerződéskötés után az addigi távközlési szolgáltatónak nem kell semmiféle díjat, még havi díjat sem fizetnie.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról