Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az Albacomptól igazolt kereskedelmi vezetőt a VirusBuster

Bodnár Ádám, 2006. január 16. 13:26
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Januártól Bölcsföldi László tölti be a VirusBuster Kft. kereskedelmi vezetői posztját. Elődje, Nagy Zuzsa, aki egyben a cég marketing-tevékenységét is irányította, tavaly távozott a cégtől és saját vállalkozást alapított.

hirdetés
[HWSW] Januártól Bölcsföldi László tölti be a VirusBuster Kft. kereskedelmi vezetői posztját. Elődje, Nagy Zuzsa, aki egyben a cég marketing-tevékenységét is irányította, tavaly távozott a cégtől és saját vállalkozást alapított.

Bölcsföldi a VirusBusternél a teljes belföldi kereskedelemért felel majd, beleértve a disztribúciós hálózat kiépítését, a nagyvállalati és KKV-szektor felé történő értékesítést, valamint a közbeszerzést. Amint azt Szabó Petra marketing-igazgató lapunknak elmondta, a VirusBuster azt is fontolgatja, hogy Bölcsföldi irányítása alatt termékeivel megjelenik a legnagyobb elektronikai árhuzáláncak polcain is.

Bölcsföldi László korábban a notebook-összeszerelő és -forgalmazó Portocom Rt. értékesítési és marketing igazgatói teendőit látta el, majd 2003-tól ügyvezető igazgatóként a cég teljeskörű vezetése lett a feladata. A szakember 2004 januárjától az Albacomp Rt. kiskereskedelmi és disztribúciós üzletág-igazgatójaként felelős volt a retail láncokért, a hi-fi nagykereskedelmi tevékenységért, valamint az Albacomp saját webáruházának bevezetéséért.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.