Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Új kagylóformájú mobil a Nokiától

Ady Krisztián, 2006. január 16. 11:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Újabb kagylóformájú, széthajtható kivitelű mobiltelefonnal bővítette kínálatát a Nokia: a 6125-ös készülék vékony és kompakt kivitelben tartalmaz egy 1,3 megapixeles kamerát, Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget, illetve zenelejátszó alkalmazást. A készülék négysávos, így az európai hálózatok mellett az amerikai GSM-hálózatokon is használható. A 6125 várhatóan 2006 második negyedévétől lesz kapható nettó 230 eurós, azaz körülbelül 65 ezer forintos ajánlott végfelhasználói ártól.

hirdetés
[HWSW] Újabb kagylóformájú, széthajtható kivitelű mobiltelefonnal bővítette kínálatát a Nokia: a 6125-ös készülék vékony és kompakt kivitelben tartalmaz egy 1,3 megapixeles kamerát, Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget, illetve zenelejátszó alkalmazást. A készülék négysávos, így az európai hálózatok mellett az amerikai GSM-hálózatokon is használható. A 6125 várhatóan 2006 második negyedévétől lesz kapható nettó 230 eurós, azaz körülbelül 65 ezer forintos ajánlott végfelhasználói ártól.

A Nokia 6125 ezüst és fekete színvilágot hordozó kivitelben lesz kapható, a belső mellett a fedélen is található egy külső színes kijelző. A beépített 1,3 megapixeles kamera 8x-os digitális zoomra és mozgóképek rögzítésére is alkalmas, a képkezelést dedikált gombbal csalogathatjuk elő. A Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat mellett közvetlen USB-csatlakozás és infravörös kapcsolat is a rendelkezésünkre áll.

A készülék támohatja az MMS-üzeneteket, a "push to talk" funkciót és a Nokia Xpress audioüzenetküldési lehetőséget. A beépített Macromedia Flash Playerrel bármilyen Flash-tartalom lejátszható a telefonon, akár a beépített e-mailkliensen keresztül kapott állományok is. A négysávos telefon támogatja az úgynevett "repülő" üzemmódot is, amikor a telefon a GSM-funkciók aktiválása nélkül működik, repülőgépen így zenét is hallgathatunk, illetve játszhatunk a telefonnal.

A Nokia 6125 támogatja az MP3, MP4, eAAC+ és WMA formátumű zeneszámokat és kompatibilis a sztereó, vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatókkal is. A zeneszámokat, képeket a cserélhető microSD memóriakártyán helyezhetjük el.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!