Szerző: Ady Krisztián

2006. január 19. 11:32

Szórakoztatásra termett az MSI legújabb noteszgépe

Kifejezetten multimédiás felhasználára hegyezte ki legújabb noteszgépét a tajvani MSI, a 14 hüvelykes, széles képernyős, Intel Centrino platformra épített MEGA BOOK S245 notebookot kétrétegű lemezek kezelésére is alkalmas DVD-újraíró és vezeték nélküli technológiák teszik teljessé.

[HWSW] Kifejezetten multimédiás felhasználára hegyezte ki legújabb noteszgépét a tajvani MSI, a 14 hüvelykes, széles képernyős, Intel Centrino platformra épített MEGA BOOK S245 notebookot kétrétegű lemezek kezelésére is alkalmas DVD-újraíró és vezeték nélküli technológiák teszik teljessé.

A MEGA BOOK S425 noteszgép szélesvásznú kijelzője 1280 x 768 pixel felbontású, 16:10 képarányú. A kis méretet biztosító kijelzőn megjelenő szélesvásznú filmek ugyanakkora képméretben élvezhetők, mint a 4:3 képarányú, 15 hüvelykes noteszgépeken. A jobb hangzásról nyolccsatornás Azalia audiolapka gondoskodik, mely 192 KHz-es mintavételezésre is képes, a hozzá kapcsolt digitális-analóg átalakítók pedig 22 bitesek.

Az Intel Dothan processzoraival szerelt noteszgépekben NVIDIA GeForce FX Go 6200 grafikus kártya található, mely 128 megabájtnyi memóriát használhat a TurboCache technológiának köszönhetően a rendszermemóriából. A beépített 802.11 a/b/g Wi-Fi vezérlő mellett Bluetooth támogatás is kérhető opcionálisan, mely megkönnyítheti a mobiltelefonokkal, tenyérgépekkel végzett szinkronizálást, a kapcsolatok létrehozását, vagy a Bluetooth-on keresztül végzett nyomtatást. A 2,1 kg-os noteszgép hamarosan feltűnhet a hazai boltok polcain is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról