Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új Flash lejátszó és fejlesztőkészlet mobil eszközökhöz

Bodnár Ádám, 2006. január 05. 09:23
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Adobe Systems bejelentette a Macromedia Flash Lite 2 és a Macromedia Flash Player SDK 7 elérhetőségét. Előbbi a mobil és más, nem-PC eszközökre szánt Flash Player új kiadása, a Flash Player SDK 7 pedig a szórakoztató-elektronikai eszközökre optimalizált technológia, amely lehetővé teszi a elektronikai gyártók, rendszerintegrátorok és fejlesztők számára, hogy a Flash animációkat támogató készülékeket hozzanak létre.

[HWSW] Az Adobe Systems bejelentette a Macromedia Flash Lite 2 és a Macromedia Flash Player SDK 7 elérhetőségét. Előbbi a mobil és más, nem-PC eszközökre szánt Flash Player új kiadása, a Flash Player SDK 7 pedig a szórakoztató-elektronikai eszközökre optimalizált technológia, amely lehetővé teszi a elektronikai gyártók, rendszerintegrátorok és fejlesztők számára, hogy a Flash animációkat támogató készülékeket hozzanak létre.

A Flash Lite 2 és a Flash Player SDK 7 segítségével az eszközgyártók és szolgáltatók változatos, testreszabható felhasználói felületeket biztosíthatnak a különböző eszközökon és operációs rendszereken. A gyártó állítása szerint a Flash Lite 2 és a Flash Player SDK 7 csökkenti a telepítési költségeket, és a konkurens megoldásoknál háromszor vagy akár ötször gyorsabban is képes tartalmat és felületeket szolgáltatatni.

A Flash Lite 2 és a Flash Player SDK 7 verziókon futó eszközök megjelenése még idén várható. A világ legnagyobb eszközgyártói közül többen, egyebek mellett a Nokia, a Samsung, a Sony Ericsson, a Kodak, a Reigncom és mások is szállítanak már a Flash technológiát támogató mobiltelefonokat és szórakoztatóelektronikai eszközöket. A Flash-t támogató mobil eszközök száma az elmúlt év során háromszorosára nőtt.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.