Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 5. 10:22

Új értékesítési vezetője van a HP nagyvállalati részlegének

Andy Mattes
Andy Mattes
[HWSW] Új értékesítési vezetőt nevezett ki a vállalatoknak szánt megoldásokra és szolgáltatásokra szakosodott Technology Solutions Group élére a Hewlett-Packard. A 44 éves Andy Mattes korábban 20 évet töltött a Siemens Communications-nél, legutóbb az amerikai részleg vezetőjeként dolgozott.

A HP Technology Solutions Group (TSG) a korábbi Enterprise Systems Group és a HP Services egyesítéséből jött létre még 2004 tavaszán. Az évi 33 milliárd dolláros forgalmat bonyolító részleg vezetője Ann Livermore. A TSG értékesítésért felelős vezetője először a Compaq-os veterán Peter Blackmore volt, neki azonban 2004 végén távoznia kellett, miután a divízió rendkívül gyatra eredményekről adott számot. Blackmore-t később Mike Winkler váltotta az értékesítési igazgatói poszton, ő a nyáron nyugdíjba ment, miután több mint 10 éven át szolgálta a Compaq-ot és a HP-t.

A Technology Solutions Group a legutóbbi negyedévben 4,7 milliárd dolláros forgalmat bonyolított, ami éves szinten 10 százalékos növekedést jelent, az üzemi eredmény pedig több mint négyszeresére emelkedett. Az ipari szabványos (x86) szerverek 12 százalékos növekedést értek el, a tárolóeszközök forgalma 17 százalékkal nőtt, azonban az üzleti kritikus kiszolgálók eladásai 1 százalékkal csökkentek. A szolgáltatási részleg bevétele 6 százalékkal 3,9 milliárd dollárra nőtt, üzemi eredménye viszont 10 százalékkal 322 millió dollárra esett vissza.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.