Szerző: Bodnár Ádám

2005. december 9. 10:02

Luxus mobiltelefonok olasz tervezőktől

Az LG bejelentette, hogy nemrégiben debütált felsőkategóriás mobiltelefonjának, az U8360-nak forgalomba kerül egy limitált példányszámban készülő exkluzív változata. A 1089 példányban elérhető speciális LG U8360 érdekessége, hogy borítását egy híres olasz divattervező, Roberto Cavalli dolgozta ki.

[HWSW] Az LG bejelentette, hogy nemrégiben debütált felsőkategóriás mobiltelefonjának, az U8360-nak forgalomba kerül egy limitált példányszámban készülő exkluzív változata. A 1089 példányban elérhető speciális LG U8360 érdekessége, hogy borítását egy híres olasz divattervező, Roberto Cavalli dolgozta ki.

Harmadik generációs LG telefon Roberto Cavallitól

A széthajtható 3G telefon belső kijelzője 176x220 pixel felbontású és 262 ezer árnyalat megjelenítésére alkalmas. A digitális fényképezőgép felbontását 0,3 megapixelről 1,3 megapixelre növelték a fejlesztők, az optika pedig 180 fokban elforgatható, így videohívásokra is használható. A Java-kompatibilis, WAP 2.0 böngészős mobiltelefonból a a Bluetooth sem hiányzik. A belső memória 22 MB méretű és memóriakártyák révén egyszerűen bővíthető. Az MP3, AAC és MPEG4 állományok lejátszására is alkalmas LG U8360 a gyártó adatai szerint mintegy 3 órás beszélgetési, illetve maximum 9 napos készenléti idővel rendelkezik.

A különböző kígyó-, zebra- és párducmintás kivitelekben készülő LG U8360 Limited Edition ára 999 euró, vagyis mintegy 250 ezer forint, azonban hazánkban nem, kizárólag Olaszországban, valamint Hong Kongban kerül forgalomba.

Aranyszínű Motorola RAZR

A legendás olasz divattervező-páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana a szintén legendás Motorola RAZR V3i-t vette kezelésébe és öltöztette aranyszínű ruhába. Az ultravékony mobiltelefon különleges változatából a Dolce & Gabbana divatüzletekbe világszerte összesen ezer példány kerül, ám egyelőre nem tudni, hogy mennyiért lehet majd megvásárolni őket.

Az olasz tervezők által kezelésbe vett Motorola RAZR V3i képességeiben nem tér majd el a szériaváltozattól: 262 ezer színű belső kijelző, 1,3 megapixeles kamera, 512 megabájtig bővíthető memória és iTunes kliensprogram is megtalálható benne.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról