Szerző: mz

2000. június 15. 21:47

Haladó holland parlament

A United Pan-Europe Communications elégedett a holland kormány parlamenti képviselőknek küldött levelének tartalmával, mely válasz azon parlamenti javaslatokra, melyekkel tovább kívánták élénkíteni a versenyt az Internet hozzáférés terén.
Ahelyett, hogy határidőt szabtak volna az internet szolgáltatók hibrid optikai és koaxiális kábeltelevíziós hálózatokhoz történő hozzáférésére, a holland piacon az ilyen típusú hozzáférés a társaságok piaci erejének függvényében alakul. A kormány jelezte, hogy két éven belül új hozzáférési szabályozást dolgoz ki az Internet- és egyéb szolgáltatók részére bármilyen típusú hálózathoz, mely megfelel az Európai Unió ONP (Open Network Policy - Szabad Hálózati Hozzáférés) irányelveinek, valamint a holland piaci követelményeknek.
A UPC egyetért azzal, hogy a verseny a legfontosabb mozgatórugója a beruházásoknak és innovációnak az internetes piacon. Ennek fényében üdvözöljük a holland kormány döntését, miszerint meg kívánnak felelni az európai szabályozási irányelveknek, valamint a versenypiac alapvető törvényeinek. Meggyőződésünk, hogy ezen megközelítés megfelelő alapja lesz hosszú távú befektetéseinknek és a versenyképes kommunikációs hálózatok kiépítésének.
a címlapról

dualsense

1

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.