Szerző: Bodnár Ádám

2005. november 17. 14:07

Magyarországon is bemutatkozott a Microsoft új alkalmazásplatformja

2005. november 7-én, San Franciscóban Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója bejelentette a Microsoft alkalmazásplatformjának új generációját képviselő SQL Server 2005, és Visual Studio 2005 piacra kerülését és ismertette a BizTalk Server 2006 megjelenésével kapcsolatos részleteket.

[HWSW] 2005. november 7-én, San Franciscóban Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója bejelentette a Microsoft alkalmazásplatformjának új generációját képviselő SQL Server 2005, és Visual Studio 2005 piacra kerülését és ismertette a BizTalk Server 2006 megjelenésével kapcsolatos részleteket.

A Microsoft Launch Tour 2005 konferenciasorozat budapesti rendezvényét tegnap tartották, a nagy érdeklődés által övezett eseményen közel ezer hazai fejlesztő és adatbázis szakértő vett részt, akik a konferencia előadóitól, a Microsoft szakértőitől és partnereitől, illetve személyes konzultációk révén, első kézből ismerhették meg a Microsoft új alkalmazás platformjait.

A teltházas konferencián többek között a Microsoft kiemelt partnerei is beszámoltak a legújabb termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalataikról. Megszólaltak az Evosoft és a Nexon képviselői, akik már használatba vették az SQL Server 2005-t, illetve a Visual Studio 2005-t, valamint olyan nemzetközi gyártók -- a HP és az Intel -- akik elkötelezték magukat az új alkalmazásplatformok bevezetése mellett.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról