Szerző: Ady Krisztián

2005. november 15. 10:58

ADSL2 elsőként a Panteltől

A PanTel Távközlési Kft. új akciót indított, s a mai nappal bevezette következő generációs, ADSL2-alapú internetszolgáltatást is tartalmazó csomagját. Az országosan elérhető kisvállalati (PanTel PAKK) csomag mellett a Pantel piacra vezette a Dinamit csomagot , mely elsőként Budapest V., VI., és VII. kerületeiben érhető el.

[HWSW] A PanTel Távközlési Kft. új akciót indított, s a mai nappal bevezette következő generációs, ADSL2-alapú internetszolgáltatást is tartalmazó csomagját. Az országosan elérhető kisvállalati (PanTel PAKK) csomag mellett a Pantel piacra vezette a Dinamit csomagot, mely elsőként Budapest V., VI., és VII. kerületeiben érhető el.

Az ADSL2 szolgáltatás főbb jellemzője az akár 12 Mbit/s sebességű ADSL internethozzáférés, mely néhány héten belül -- leállás és üzemszünet nélkül -- ADSL2+ kódolásra történő átállással akár 24 Mbit/s-ig bővíthető. A PanTel Dinamit néven bevezetett csomag rendkívül kedvező vállalati árszinten 4, illetve 6 Mbit/s-os sebességű ADSL szolgáltatást tartalmaz kisvállalkozások számára. A csomag része IP alapú telefon szolgáltatás is, ami percenként akár nettó 5,7 Ft-ért teszi lehetővé belföldi távolsági hívások bonyolítását.

A PanTel Dinamit csomag legfontosabb jellemzője -- mely lényeges előnyt jelent az ügyfél számára --, hogy az ügyfél mind telefonszámát, mind készülékeit megtarthatja, sőt a szerződéskötést követően a korábbi távközlési szolgáltatónak nem kell semmiféle díjat, még havi díjat sem fizetnie. A Pantel gondoskodik a számhordozásról, de az ügyfél igénye szerint akár saját, Pantel számmezős számot is választhat.

Hamarosan vidéken is

Jelenleg a PanTel Dinamit csomag Budapest belvárosában (V., VI. és VII. kerületben) érhető el, de 2005. november végére már Budapest nagy része, illetve Tatabánya és Szombathely is lefedésre kerül. 2006. év elején további nagyvárosok bekapcsolását tervezi a vállalat.

A Pantel a belső kerületekben a T-Com a hálózati infrastruktúra fejlesztéseinek köszönhetően indíthatta el ma ADSL2, és hamarosan ADSL2+ internetszolgáltatását. Az ADSL2 technológia előnye, hogy ugyanazt a vezetékes infrastruktúrát használja, mint a jelenleg elterjedt ADSL, csupán a hálózati berendezések némelyikét kell lecserélni a működtetéshez. Az ADSL2 segítségével elérhető letöltési sebesség elérheti a másodpercenkénti 10 megabitet is, vagyis ez a technológia akár már nagyfelbontású (HD) videoanyagok továbbítását is lehetővé teszi.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról