Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Közös KKV-megoldás az IBM és az Oracle kínálatában

Bodnár Ádám, 2005. november 08. 09:16
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az IBM Magyarország és az Oracle Hungary közös értékesítési stratégiát dolgozott ki a hazai piaci igényeknek megfelelően, amelynek keretében a cégek kis- és középvállalatok számára kínálják az Oracle JD Edwards EnterpriseOne vállalatirányítási rendszert az IBM iSeries 520-as és 550-es szerverein.

hirdetés
[HWSW] Az IBM Magyarország és az Oracle Hungary közös értékesítési stratégiát dolgozott ki a hazai piaci igényeknek megfelelően, amelynek keretében a cégek kis- és középvállalatok számára kínálják az Oracle JD Edwards EnterpriseOne vállalatirányítási rendszert az IBM iSeries 520-as és 550-es szerverein.

Ezzel az egyszerveres megoldással elkerülhető az olyan összetett, többszerveres környezetek kiépítése és üzemeltetése, amely gyakran szükséges egyetlen üzleti alkalmazás futtatásához. A csomagban kínált alapra felépíthető a teljes IT-környezet mind szoftver, mind hardver szempontból, így a vállalatok hosszú távú informatikai tervei könnyedén tervezhetőek és megvalósíthatók. A potenciális felhasználók a két cég tervei szerint elsősorban az ipari, a mezőgazdasági valamint a kis- és nagykereskedelemi vállalatok köréből kerülhetnek ki.

Az együttműködés keretében az IBM és az Oracle üzleti partnerein keresztül minden segítséget megad a megoldás teljes életciklusában, ide értve az értékesítést és a folyamatos támogatást is. Az értékesítés IBM és Oracle partnerek bevonásával folyik, amelyek upgrade projektekben és új eladásoknál egyaránt javasolni fogják az iSeries – JD Edwards kombinációját. A két cég november folyamán részletesen bemutatja ajánlatát Budapesten egy közös rendezvény keretében, amelyre elsősorban kis- és középvállalatok döntéshozóit várják.

A JD Edwardsot 2003 nyarán vásárolta fel a PeopleSoft, utóbbi cég pedig tavaly év végén került az Oracle kezébe. Az Oracle állítása szerint elkötelezett a JD Edwards mellett, a vállalat ígérete szerint a JD Edwards alkalmazásokat továbbra is fejleszti és támogatja, fontos szerepet szán nekik a kis-és középvállalati portfoliójában, és ennek érdekében az IBM-et egyik legfontosabb platformszállító partnereként kezeli.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!