Szerző: sammer

2000. június 15. 05:31

Duke Nukem Forever egy év múlva!

A 3D Realms mindig is tartózkodott a játékai tervezett kiadási dátumának közlésétől, ők a jól bevált "majd ha kész lesz" utat követik. A Duke Nukem Forever kiadója, az Infogrames viszont nem ilyen tartózkodó, és most megjelölte a játék kiadási időpontját (Duke fanoknak javaslom egy-két nyugtató bevételét.......): Quarter 2 2001, azaz 2001 második negyedévében, azaz kb 1 év múlva! Scott Miller-nek, a 3D Realms fejének a következő volt a véleménye az Infogrames bejelentéséről:

Mi nem állapítottunk meg semmilyen kiadási dátumot--lehetetlen megmondani egy pre-alpha státuszban lévő játékról, hogy mikorra lesz befejezve, esetleg úgy tudnánk tartani egy fix időpontot ha a határidő lejártával úgy adjuk ki a programot ahogy éppen van, esetleg kivágjuk belőle a hibás részeket.--Annyit mondhatok, hogy a DNF fejlesztésével gyorsan és nagyszerűen haladunk köszönhetően annak, hogy mostmár megvan minden feltétele a gondtalan munkának.


...ő bizony Duke Nukem az E3-on ;-)...

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról