Szerző: Ady Krisztián

2005. szeptember 23. 11:34

Itt vannak az új, szeptemberi Catalyst meghajtóprogramok

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.9-os verziószámú, szeptemberi változatai. Szerverünkön mind a 32 bites, mind a 64 bites Windows XP alá feltelepíthető, normál vezérlőpultot, illetve Catalyst Control Centert tartalmazó csomagok is letölthetőek. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.9-os verziószámú, szeptemberi változatai. Szerverünkön mind a 32 bites, mind a 64 bites Windows XP alá feltelepíthető, normál vezérlőpultot, illetve Catalyst Control Centert tartalmazó csomagok is letölthetőek. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

A 32 illetve 64 bites Windows XP, valamint Windows 2000 operációs rendszerekre feltelepíthető új meghajtóprogramok újdonsága a "Directional Motion Adaptive Deinterlacing Algorithm", mely egy shadereket alkalmazó fésűszűrő algoritmus a jobb minőségű videolejátszás érdekében. A Catalyst 5.9 javítja a következő játékokban tapasztalt hibákat: Battlefield 2, Endorphin, Max Payne 2, DRIV3R, Silent Hunter 3, Star Wars Knights of the Old Republic 2, Terminator 3.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról