Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Cserélje monitorát, nyomtatóját újra!

Bodnár Ádám, 2005. augusztus 17. 14:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés

Most akár 6000 Ft-ot is kaphat még működésképtelen nyomtatójáért vagy monitorjáért is, ha részt vesz a Samsung 2005. augusztus 15. és szeptember 30. között zajló csereakciójában.

Most akár 6000 Ft-ot is kaphat még működésképtelen nyomtatójáért vagy monitorjáért is, ha részt vesz a Samsung 2005. augusztus 15. és szeptember 30. között zajló csereakciójában.

A Kormány 264/2004.-es rendeletében a használt, működésképtelen elektromos és elektronikai berendezéseket veszélyes hulladéknak minősíti. Ennek értelmében az elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak visszavételét a fenti rendeletben szabályozza a környezetvédelem érdekében.

A Samsung mindazoknak, akik új Samsung LCD monitort vagy nyomtatót vesznek a kormányzat által biztosított visszavételen túl akár további 6000 Ft kedvezményt is nyújt. Az akció 2005. augusztus 15-től szeptember 30-ig tart. A résztvevő kereskedők listáját a www.samsung.hu oldalon lehet megtalálni. A csereprogram természetesen a működésképtelen, régi készülékekre is vonatkozik.

Használt monitorok beszámítási árai:

  • 17"-os LCD monitor vásárlásakor: 3000 Ft.
  • 19" vagy nagyobb LCD monitor vásárlása esetén: 6000 Ft.

Használt nyomtatók beszámítási árai:

  • 20 lap/perc vagy kisebb sebességű lézernyomtatók vásárlásakor: 3000 Ft.
  • színes vagy multifunkciós vagy 20 lap/percnél nagyobb sebességű mono lézernyomtatók vásárlása esetén: 6000 Ft.

További előnyt jelent, hogy a Samsung termékek a Sulinet Expressz programon keresztül is elérhetőek a legtöbb kereskedőnél. Talán kevesen tudják, hogy 2004. július 1-je óta már nem csak az oktatásban érintettek, hanem valamennyi, a személyi jövedelemadóról szóló törvény hatálya alá tartozó magánszemély igénybe veheti a Sulinet Expressz Program nyújtotta évente maximum 60 ezer forintos adókedvezményt. Bővebb információ a www.sulinet.hu weboldalon.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.