:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 12. 12:46

Három éve nem látott eredmények és új drivercsomag az NVIDIA-nál

Közzétette második pénzügyi negyedévének eredményeit az NVIDIA. A grafikus chipeket gyártó vállalat a július 31-én véget ért időszakban 574,8 millió dolláros bevételt és 74,8 millió dolláros nettó profitot ért el. A részvényarányos eredmény 41 cent volt. Egy évvel korábban a vállalat 456,1 millió dollár forgalomról és 5,1 millió dolláros eredményről számolt be.

[HWSW] Közzétette második pénzügyi negyedévének eredményeit az NVIDIA. A grafikus chipeket gyártó vállalat a július 31-én véget ért időszakban 574,8 millió dolláros bevételt és 74,8 millió dolláros nettó profitot ért el. A részvényarányos eredmény 41 cent volt. Egy évvel korábban a vállalat 456,1 millió dollár forgalomról és 5,1 millió dolláros eredményről számolt be.

Jen-Hsun Huang elnök-vezérigazgató elmondása szerint az NVIDIA három éve nem zárt ilyen erős negyedévet. A pénzügyi sikerek elsősorban az asztali gépekbe és munkaállomásokba szánt grafikus gyorsítók és az alaplapi chipkészletek népszerűségének voltak köszönhetők.

A vállalat elérhetővé tette legújabb ForceWare meghajtóprogramját is, amely már támogatja a tegnap bejelentett GeForce 7800 GT videochipet. A 77.77 verziószámú drivercsomag újdonságai között található néhány hibajavítás és finomítás az SLI területén, például egy új élsimítási megoldás, amely két videokártya együttes használata esetén kapcsolható be. A ForceWare 77.77 csomag letölthető a HWSW szerveréről is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.