Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A Symbian Series 60 okostelefonokon is fut az Opera 8

Ady Krisztián, 2005. július 13. 12:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Opera Software ma elérhetővé tette a Symbian Series 60 platformot futtató okostelefonok számára fejlesztett Opera 8 böngészőt, mely már a Nokia 6680-as harmadik generációs telefont is támogatja. Az okostelefonok tulajdonosai a beépített böngészőnél jóval bővebb képességekkel rendelkező szoftvert tölthetnek le a vállalat weboldaláról.

[HWSW] Az Opera Software ma elérhetővé tette a Symbian Series 60 platformot futtató okostelefonok számára fejlesztett Opera 8 böngészőt, mely már a Nokia 6680-as harmadik generációs telefont is támogatja. Az okostelefonok tulajdonosai a beépített böngészőnél jóval bővebb képességekkel rendelkező szoftvert tölthetnek le a vállalat weboldaláról.

Az Opera mobil változata gyorsabb, oldalirányú görgetés nélküli böngészést ígér az okostelefonok tulajdonosainak. A Javascript kompatibilis és cookie-kat is kezelő böngésző technológiai előzetesei már egy ideje elérhetők voltak.

A Series 60 okostelefonokon futó Opera 8 támogatja a főbb technológiákat, többek között a CSS2, DOM és JavaScript technológiákat is. A Small-Screen Rendering motor dinamikusan átalakítja a weboldalakat a kisméretű kijelzőknek megfelelően úgy, hogy ne kelljen oldalirányban görgetni a kijelző tartalmát.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.