Szerző: Ady Krisztián

2005. július 11. 14:37:26

Újabb taggal bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgépcsalád

Újabb modellel bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgépcsalád: az ImpressCam Omnitu egy kompakt, 3x-os optikai zoomra képes objektívvel ellátott 4 megapixeles fényképezőgép, mely 320 x 240 pixeles, memóriakapacitás hosszúságú videofelvételek készítésére is alkalmas. A készülék ISO 400-ig terjedő érzékenységgel rendelkezik, melyet hosszú, akár 16 másodperces expozíciós idő egészít ki.

[HWSW] Újabb modellel bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgépcsalád: az ImpressCam Omnitu egy kompakt, 3x-os optikai zoomra képes objektívvel ellátott 4 megapixeles fényképezőgép, mely 320 x 240 pixeles, memóriakapacitás hosszúságú videofelvételek készítésére is alkalmas. A készülék ISO 400-ig terjedő érzékenységgel rendelkezik, melyet hosszú, akár 16 másodperces expozíciós idő egészít ki.

A fényképezendő tárgy távolsága 50 cm-től a végtelenig terjedhet, de a makró üzemmód ennél közelebbi felvételek készítését is lehetővé teszi. Az Omnitu 4 megapixeles alap felbontása 24 x 30 cm-es nagyításokat biztosít, de a beépített extrapolálással akár 8 megapixeles képek is készíthetők a 4 megapixeles forrásból. A digitális fényképezőgépet Secure Digital memóriakártyával lehet bővíteni.

A fényképezőgép beépített mikrofonját diktafon funkcióra is kapcsolhatjuk, a számítógépes kommunikációt pedig nagy sebességű USB port szolgálja. A gép fókusza és a fehéregyensúly rögzíthető. Kezdőknek, technikai antitálentumoknak 13 féle automatikus téma beállítást, 6 féle képkeret és közvetlen kép nyomtatást illetve TV-n közvetlen megjelenítést kínál a készülék.

A fotózás iránt mélyebben érdeklődőknek félautomata és kézi beállításokat, 11 féle színszűrőt, kompozíciós rácsot, finom expozíció korrekciót, 3 féle fénymérési módot, fókuszterület eltolást, sorozatkép készítést, élő hisztogramot és még több tucat egyéb állítási lehetőséget nyújt a digitális gép. A 180 grammos ImpressCam Omnitu táskával, vállszíjjal, 16 megabájtnyi belső memóriával bruttó 34990 forintba kerül.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 22:20

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.