Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Víz alatti tokkal együtt kínálja a nyaralásra új digitális fényképezőgépeit a HP

Ady Krisztián, 2005. július 07. 12:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Egy rendkívül hasznos kiegészítővel együtt kínálja a nyár kezdetén a víz, a tengerek szerelmeseinek új digitális fényképezőgépeit a Hewlett-Packard: az új HP Photosmart R817 és R818 digitális fényképezőgépekhez szükség esetén víz alatti tokot is lehet vásárolni, mellyel akár 40 méteres mélységbe is le lehet vinni az 5 megapixeles digitális gépet.

[HWSW] Egy rendkívül hasznos kiegészítővel együtt kínálja a nyár kezdetén a víz, a tengerek szerelmeseinek új digitális fényképezőgépeit a Hewlett-Packard: az új HP Photosmart R817 és R818 digitális fényképezőgépekhez szükség esetén víz alatti tokot is lehet vásárolni, mellyel akár 40 méteres mélységbe is le lehet vinni az 5 megapixeles digitális gépet.

A HP Photosmart Scuba/Underwater tok a sportbúvárok és a szabadtüdős búvárkodók számára is tökéletes megoldást nyújthat a víz alatti fényképezéshez. A tok teljesen körülöleli a R817 és R818 fényképezőgépeket, de a burkolat lehetővé teszi a fényképezőgépen meglévő összes funkció és kezelőszerv, beleértve a vaku, a zoom és az LCD-kijelző elérését, használatát is.

A kisméretű, kompakt fényképezőgépek 5 megapixeles fotók készítésére alkalmasak, optikájuk maximálisan 5x-ös zoomra képes. A két típust csupán a szín különbözteti meg egymástól: az R817 digitális fényképezőgép fényes ezüst, míg az R818 sötétszürke metál színben vásárolható meg. A készülékek a HP Real Life Technologies nyújtotta szolgáltatásokkal azonnal képesek eltüntetni a vörösszem hatást, illetve akár öt tájképet, vagy víz alatti képet is képesek összemontírozni anélkül, hogy a készülékeket számítógéphez kellene csatlakoztatni.

A fényképezőgépek 15 előre beállított fényképezési módot kínálnak, de minden paraméter manuálisan is állítható. A víz alatt készített videóból a szárazföldön pillanatképek emelhetők ki és nyomtathatók anélkül, hogy a készüléket számítógépre kötnénk.

A HP Photosmart R817 L2031A digitális fényképezőgép javasolt végfelhasználói ára 89990 Ft, míg az R818-at egy R-sorozatú dokkolóállomással együtt (L2036A) 104990 Ft-ért lehet hazavinni. A HP Photosmart R817 digitális fényképezőgép az R-sorozatú dokkoló állomással (L2033A) együttesen 99 990 Ft-os áron vásárolható meg.

A többfunkciós dokkoló állomás nem csak számítógépes csatlakozást biztosíthat, hanem képes a lítium-ion akkumulátor feltöltésére, úgy, hogy az a fényképezőgépben található, illetve külön töltő helyet biztosít a dokkoló állomással szállított második akkumulátornak. A dokkoló állomást TV-készülékhez is lehet csatlakoztatni, ezt követően a fényképekből diavetítést is rendezhetünk.