Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Letölthető a PCMark05 teljesítménymérő alkalmazás

Ady Krisztián, 2005. június 29. 08:30
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Futuremark ígéretéhez híven elérhetővé tette legújabb általános teljesítménymérő alkalmazását, a PCMark05 tesztprogramot, melynek alap funkciókkal rendelkező, ingyenes változata FTP-szerverünkről is letölthető. A Basic csomag mérete 73,5 megabájt.

[HWSW] A Futuremark ígéretéhez híven elérhetővé tette legújabb általános teljesítménymérő alkalmazását, a PCMark05 tesztprogramot, melynek alap funkciókkal rendelkező, ingyenes változata FTP-szerverünkről is letölthető. A "Basic" csomag mérete 73,5 megabájt.

A PCMark05 háromféle formában érhető el: egy teljesen ingyenes, korlátozott tesztelési képességekkel rendelkező alap, egy otthoni felhasználásra szánt bővebb, illetve egy teljes funcionalitást nyújtó, elsősorban teljesítményméréssel foglalkozók, vállalatok számára ajánlott profi változatban. Amennyiben a Futuremark PCMark04 tesztprogramot a mától számított 30 napon belül rendeltük, vásároltuk meg, a PCMark középső, haladóbb csomagját ingyenesen megkaphatjuk.

A PCMark programokban számos különböző rendszerteszt vizsgálja PC-nk teljesítményét, melyeket a PC-s felhasználási szokások alapján állítottak össze a FutureMark fejlesztői. A bechmark futtatása alatt három tesztpár fut egyidőben, különböző szálakon, végül a PCMark05 pontszámot ezek alapján számítja ki a program. A tesztek között állomány tömörítés és kibontás, vírusellenőrzés, audió konverzió, DivX videotömörítés is megtalálható.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.