Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 20. 09:20

Adobe: erős negyedév, a vártnál gyengébb prognózis

Noha az Adobe 37 százalékkal növekedő nyereségről számolt be, a vállalat részvényeinek árfolyama mégis 6 százalékkal csökkent, ugyanis a cég a vártnál gyengébb előrejelzéseket fogalmazott meg.

HIRDETÉS

[HWSW] Noha az Adobe 37 százalékkal növekedő nyereségről számolt be, a vállalat részvényeinek árfolyama mégis 6 százalékkal csökkent, ugyanis a cég a vártnál gyengébb előrejelzéseket fogalmazott meg.

Az Adobe a második pénzügyi negyedévben 496 millió dollár bevétel mellett 149,8 millió dollár, azaz részvényenként 29 cent profitot ért el, míg egy évvel korábban 410,1 millió dollár forgalmat és 109,4 millió dollár nyereséget realizált. Az eredmények megfeleltek az elemzői várakozásoknak. Az Abobe közölte, hogy az Acrobat legújabb verziója, valamint az áprilisban megjelent Creative Suite 2 iránti kereslet minden régióban rendkívül erős volt.

A jelenleg is tartó harmadik pénzügyi negyedévre az Adobe 470-490 millió dollár közöttu bevételt és 25-27 cent közötti részvényenkénti profitot vár, ami némileg alatta marad az elemzői előrejelzéseknek. Az Adobe szerint az eredmények oka a piac szezonalitása. A vállalat nem módosította éves előrejelzését.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 03:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.