Szerző: Ady Krisztián

2005. június 15. 11:25

Dezső nem vette át a T-Mobile ajándék 3G-s mobiltelefonját

Az már biztos, hogy a Dezső néven elhíresült, a Westend City Center mellé költözött, üvegkalitkában sztrájkoló blogger nem a T-Mobile embere: a 11 órakor webkamerán keresztül is figyelemmel kísérhető T-Mobile akció sikertelennek bizonyult. A T-Mobile ma reggel jelentette be, hogy egy Nokia 6680 harmadik generációs mobiltelefonnal segíti a blogger gyors kapcsolattartását.

[HWSW] Az már biztos, hogy a Dezső néven elhíresült, a Westend City Center mellé költözött, üvegkalitkában "sztrájkoló" blogger nem a T-Mobile embere: a 11 órakor webkamerán keresztül is figyelemmel kísérhető T-Mobile akció sikertelennek bizonyult. A T-Mobile ma reggel jelentette be, hogy egy Nokia 6680 harmadik generációs mobiltelefonnal segíti a blogger gyors kapcsolattartását.

A kalitkába zárt embernek az ajándék Nokia 6680 3G videotelefont és a 3G SIM kártyát ma délelőtt 11 órakor David Merlini szabadulóművész és Benedek Tibor vízilabdázó juttatta el a mobilcég megbízásából, aki azonban nem vette át az ajándékot. Az eseményen a média is képviseltette magát, így valószínűleg a televízióból többet is megtudhatunk majd az eseményről.

A fiatalember céljai továbbra sem világosak, az azonban már szinte biztosra vehető, hogy Dezső egy gerilla-reklámember. Bár egyesek szerint a Pannon GSM mobil szélessávot népszerűsítő reklámjártól van szó, a meghökkentő, de igen jólszervezett akcióról egyelőre továbbra sem tudni semmi biztosat.

Véleménye van?

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról