Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Gyorsabb lesz a chello

Bodnár Ádám, 2005. június 07. 09:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A UPC Magyarország júliustól újra megnöveli chello kábeles szélessávú internet-szolgáltatásának letöltési sebességét. A több mint másfélszeres sebességnövelés révén a chello átviteli sebessége egy éven belül immár az ötszörösére emelkedik. Az újabb gyorsítás nyomán akár már 5Mbit/másodperces kapcsolat is elérhetővé válik az otthoni felhasználók számára. A megnövekedett sávszélességet a szolgáltató automatikusan és változatlan áron biztosítja minden előfizetőjének.

[HWSW] A UPC Magyarország júliustól újra megnöveli chello kábeles szélessávú internet-szolgáltatásának letöltési sebességét. A több mint másfélszeres sebességnövelés révén a chello átviteli sebessége egy éven belül immár az ötszörösére emelkedik. Az újabb gyorsítás nyomán akár már 5Mbit/másodperces kapcsolat is elérhetővé válik az otthoni felhasználók számára. A megnövekedett sávszélességet a szolgáltató automatikusan és változatlan áron biztosítja minden előfizetőjének.

A chello classic elnevezésű szolgáltatás letöltési sebességét júliustól 1536-ról 2560 kbps-ra, a chello plus adatátviteli sebességét pedig 3072-ről 5120 kbps-ra emeli a UPC. A sebességnövelés a chello előfizetők túlnyomó többsége számára júliusban, a fennmaradó területeken pedig legkésőbb szeptember végéig automatikusan és ingyenesen megtörténik.

Szűcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója szerint a chello bevezetésétől kezdve a legjobb ár-érték arányú internetszolgáltatás kíván lenni, részben ezért, részben pedig a fogyasztói szokások megváltozása miatt döntöttek a sávszélesség megemelése mellett. Szűcs lapunknak elmondta, egyre több internetező osztja meg saját tartalmait, például digitális fényképeit, saját videóit másokkal, ezek az állományok pedig egyre nagyobb méretűek, letöltésükhöz egyre nagyobb sávszélesség szükséges. A feltöltési sebességet a UPC azért nem emelte meg, mert az 512 kbps sávszélesség már jelenleg is piacvezető a hazai lakossági piacon -- mondta Szűcs.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.