Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Itt a Firefox 1.1 első előzetese

Bodnár Ádám, 2005. június 02. 17:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Mozilla Foundation kiadta a Firefox 1.1 -- kódnevén Deer Park -- böngésző előzetes változatát. A szoftvert elsősorban fejlesztőknek, minden újdonságot kipróbáló tesztelőknek, megszállottaknak szánják, a készítők szerint a Deer Park még nem érett meg arra, hogy fogyasztók is kipróbálják. Éppen ezért nem is Firefoxként, hanem csak Deer Park Alpha 1 néven hivatkoznak rá.

[HWSW] A Mozilla Foundation kiadta a Firefox 1.1 -- kódnevén Deer Park -- böngésző előzetes változatát. A szoftvert elsősorban fejlesztőknek, minden újdonságot kipróbáló tesztelőknek, megszállottaknak szánják, a készítők szerint a Deer Park még nem érett meg arra, hogy fogyasztók is kipróbálják. Éppen ezért nem is Firefoxként, hanem csak Deer Park Alpha 1 néven hivatkoznak rá.

A Deer Park legfontosabb újdonságai közé tartozik, hogy a böngésző összes beállítását, a meglátogatott oldalak listáját, a helyben tárolt tartalmakat egycsapásra törölheti a felhasználó, ezt a folyamatot a fejlesztők a böngésző "fertőtlenítésének" nevezték el. Újdonság még, hogy a képek letöltésekor a füleken nem a kép neve, hanem annak kicsinyített változata jelenik meg. A fejlesztők szerint a Deer Park javítja a Firefox renderelő motorjának összes eddig felfedezett hiányosságát

A Mozilla.org letöltési oldalán fel is hívják a figyelmet arra, hogy a Deer Park Alpha 1 csak tesztverzió, amelyhez semmilyen támogatás nem jár. Az ígéretek szerint a végfelhasználóknak szánt első előzetes a következő hónapban jelenhet meg. A Firefoxból a legutolsó stabil változat az 1.0.4 verziószámot viseli, ez a HWSW szerveréről is letölhető.