Szerző: Ady Krisztián

2005. május 20. 15:03

EDGE hálózatokra lett kihegyezve a Motorola V330

[infoSync] Hamarosan kapható lesz az Egyesült Államokban a T-Mobile saját márkájával piacra dobott, első EDGE-es hálózatokat is támogató Motorola telefon, a V330. A GPRS technológiánál akár háromszor gyorsabb adatátvitelt nyújtó EDGE technológia nem csak a tengerentúlon, hanem itthon is fontos a T-Mobile számára. A széthajtható, hagyományos Motorola formára készült négysávos GSM telefon a középkategóriát célozza.

[infoSync] Hamarosan kapható lesz az Egyesült Államokban a T-Mobile saját márkájával piacra dobott, első EDGE-es hálózatokat is támogató Motorola telefon, a V330. A GPRS technológiánál akár háromszor gyorsabb adatátvitelt nyújtó EDGE technológia nem csak a tengerentúlon, hanem itthon is fontos a T-Mobile számára. A széthajtható, "hagyományos" Motorola formára készült négysávos GSM telefon a középkategóriát célozza.

A Motorola új, T-Mobile számára testreszabott készülékén két kijelző található, míg a külső monokróm kijelző csak alapvető információk megjelenítésére képes, a belső, 176 x 220 pixeles kijelző 65 ezer színes felbontásával már képeket is kellő felbontásban képes megjeleníteni. A viszonylag alapvető tudással rendelkező telefonban VGA felbontású kamera kapott helyet.

A középkategóriás készülék figyelemfelkeltő funkciója kétségkívül az EDGE támogatás, ezt az adatátviteli technológiát ugyanis jellemzően csak a felsőkategóriás modellek képesek kihasználni. A V330-ból szerencsére nem sprórolták ki a Bluetooth vezeték nélküli technológiát sem. A képességlistát rezgő hívásjelzés, hangtárcsázás, kihangosítás és hangrögzítő üzemmód bővíti.

A telefon máris elérhető az Egyesült Államokban a T-Mobile üzleteiben, új előfizetéssel együtt 199 dolláros árat, azaz durván 40 ezer forintnak megfelelő összeget kell érte fizetni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról