Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

EDGE hálózatokra lett kihegyezve a Motorola V330

Ady Krisztián, 2005. május 20. 15:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[infoSync] Hamarosan kapható lesz az Egyesült Államokban a T-Mobile saját márkájával piacra dobott, első EDGE-es hálózatokat is támogató Motorola telefon, a V330. A GPRS technológiánál akár háromszor gyorsabb adatátvitelt nyújtó EDGE technológia nem csak a tengerentúlon, hanem itthon is fontos a T-Mobile számára. A széthajtható, hagyományos Motorola formára készült négysávos GSM telefon a középkategóriát célozza.

hirdetés
[infoSync] Hamarosan kapható lesz az Egyesült Államokban a T-Mobile saját márkájával piacra dobott, első EDGE-es hálózatokat is támogató Motorola telefon, a V330. A GPRS technológiánál akár háromszor gyorsabb adatátvitelt nyújtó EDGE technológia nem csak a tengerentúlon, hanem itthon is fontos a T-Mobile számára. A széthajtható, "hagyományos" Motorola formára készült négysávos GSM telefon a középkategóriát célozza.

A Motorola új, T-Mobile számára testreszabott készülékén két kijelző található, míg a külső monokróm kijelző csak alapvető információk megjelenítésére képes, a belső, 176 x 220 pixeles kijelző 65 ezer színes felbontásával már képeket is kellő felbontásban képes megjeleníteni. A viszonylag alapvető tudással rendelkező telefonban VGA felbontású kamera kapott helyet.

A középkategóriás készülék figyelemfelkeltő funkciója kétségkívül az EDGE támogatás, ezt az adatátviteli technológiát ugyanis jellemzően csak a felsőkategóriás modellek képesek kihasználni. A V330-ból szerencsére nem sprórolták ki a Bluetooth vezeték nélküli technológiát sem. A képességlistát rezgő hívásjelzés, hangtárcsázás, kihangosítás és hangrögzítő üzemmód bővíti.

A telefon máris elérhető az Egyesült Államokban a T-Mobile üzleteiben, új előfizetéssel együtt 199 dolláros árat, azaz durván 40 ezer forintnak megfelelő összeget kell érte fizetni.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.